Media

YFSF: Ο Ευθύμης Ζησάκης ράπαρε και έσκισε! DAB...

Gossip-tv Team

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε στην κριτική επιτροπή του YFSF, ο Ευθύμης Ζησάκης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός που μέχρι τώρα έχει βαρεθεί -και με το δίκιο του για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- να ακούει κακές κριτικές και να παίρνει χαμηλή βαθμολογία, σε αυτή του την εμφάνιση έκανε πραγματικά τη διαφορά.

Και τι εννοούμε με αυτό; Ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλός ως ράπερ SNIK και μάλιστα σε ένα κομμάτι που πραγματικά κάνει θραύση, το DAB του ράπερ SNIK. Η εμφάνιση του Ευθύμη ήταν πραγματικά υπερπαραγωγή αφού κλήθηκε να μιμηθεί την ανάλογη που έκανε ο πετυχημένος ράπερ στα Madwalk.

Και ναι και η τηλεοπτική version τα είχε όλα. Ακόμα και τα απαραίτητα tattoos που έχει στα χέρια του, ζωγραφίστηκαν επιμελέστατα στα χέρια του ηθοποιού. Κλουβί, σέξι χορεύτριες, ακόμα και μοντέλα που έκαναν πασαρέλα επί σκηνής. Και στη μέση ο Ευθύμης στην -κατά τη γνώμη μας- καλύτερή του εμφάνιση μέχρι σήμερα στο show που σκίζει κάθε Κυριακή στον Ant1.

Κι αν και χρειάστηκε να μάθει κατεβατά από λόγια για να βγάλει αυτό το act, ο ίδιος έδειξε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και αυτό φάνηκε κιόλας στην απόδοσή του.

Δείτε το βίντεο και είμαστε σίγουροι οτι θα συμφωνήσετε μαζί μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved