Media

YFSF: O Γρηγόρης Αρναούτογλου, τα κλάματα της Μπεκατώρου και η αγκαλιά του Γεωργούλη

Ένα μοναδικό happening επεφύλαξε σήμερα το YFSF στο κοινό του. 

Η Μελίνα Μακρή κλήθηκε να μιμηθεί την συνονόματή της, Μελίνα Ασλανίδου και μάλιστα σε μια τηλεοπτική της εμφάνιση, αυτήν που έκανε στην εκπομπή "Τα Καρντάσιανς" πριν από αρκετά χρόνια. Έτσι η παραγωγή του YFSF5 αφού είχε έτσι κι αλλιώς; τα δύο πρόσωπα της εκπομπής εκεί, αποφάσισε να αναβιώσει στην σκηνή του τηλεοπτικού show ακριβώς το παρελθόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δέχτηκε με πολύ μεγάλη του χαρά την πρόσκληση να βρθεί στο your face sounds familiar ως guest και πραγματικά το απόλαυσε με την ψυχή του. Ο γνωστός παρουσιαστής έφτασε στα υπερσύγχρονα στούντιο Κάπα2 συνοδευόμενος από την Νάνσυ Αντωνίου και φιλοξενήθηκε μέχρι να χρειαστεί να ετοιμαστεί, στο καμαρίνι του Δημήτρη Σταρόβα που βρίσκεται σχεδόιν δίπλα από την είσοδο του στούντιο.

Και όταν ήρθε η ώρα να βγει στην σκηνή, είδε με έκπληξη τον κόσμο να του ζητάει να πάρει καρέκλα στην κριτική επιτροπή και να κάτσει μόνιμα... Κατά τα άλλα μαζί με την Μαρία Μπεκατώρου αλλά και τον Δημήτρη Σταρόβα "άπαιξαν" τους εαυτούς τους κάνοντας reunion και αναβίωσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το κομμάτι της εκπομπής που παρουσίαζαν μαζί.

Όταν ολοκληρώθηκε η εμφάνιση, ο Γρηγόρης αποθέωσε τόσο τα εκπληκτικά ολοκαίνουργια στούντιο που έχει φτιάξει ο Γιάννης Καραγιάννης στο Μαρκόπουλο, όσο και την παραγωγή του show που σκίζει. Τέλος αποθέωσε την ίδια την Μαρία Μπεκατώρου κάνοντάς την να ξεσπάσει σε κλάματα από την συγκίνησή της.

Κι αν ο Γρηγόρης, χαιρέτησε και άφυγε, η Μαρία συνέχισε να κλαίει, κάνοντας τον Αλέξη Γεωργούλη να σηκωθεί από τη θέση του για να της δώσει μια μεγάλη αγκαλιά. Φυσικά η εμφάνιση της Μελίνας Μακρή, με όλο αυτό, αλλά και την πολύ καλή της μίμηση πήρε εξαιρετικές κριτικές από όλους.

Δείτε εδώ το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved