Μιμή Ντενίση: «Δεν μπορώ τις δηθένιες»
Media

Μιμή Ντενίση: «Δεν μπορώ τις δηθένιες»

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται για πρώτη φορά σε κριτική επιτροπή. 

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί είπε το «ναι» στο YFSF και ποια η σχέση της με τους υπόλοιπους κριτές.

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι»;

«Το ίδιο το παιχνίδι. Είναι πολύ κοντά στη δουλειά τη δικιά μου χωρίς να είναι θέατρο. Ήταν κάτι που το είχα συζητήσει με τον ΑΝΤ1 πολλές φορές, δεν καθόταν ποτέ γιατί πάντα είχα θέατρο και εμένα μου αρέσει να απολαμβάνω αυτά που κάνω. Φέτος ήταν ευκαιρία.»

Η συνεργασία με τους κριτές;

«Είναι φίλοι όλοι. Με τον Δημήτρη έχουμε συνεργαστεί και στο θέατρο, εγώ δηλαδή τον έβγαλα στο θέατρο στον "Καζαντζίδη». Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από την αρχή τη δικιά μου και την αρχή τη δικιά του και του έχω πολύ μεγάλη συμπάθεια και ο Αλέξης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Και φυσικά η Μαρία, η οποία ως παρουσιάστρια μου αρέσει πολύ, ένας άνθρωπος αυθόρμητος, αληθινός. Εγώ δεν μπορώ τις δηθένιες. Η Μαρία έχει αυτή τη ζεστασιά που τη φέρνει κοντά στο κοινό»

Όταν έρχεται η ώρα να κρίνετε;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ξέρω πόσο μεγάλη είναι η προσπάθεια. Δεν μπορώ να ξεπετάξω τον άλλον, να του πω ότι ήταν καλό ή κακό. Θέλω να του πω γιατί, να τον συζητήσω για να μην αισθανθεί ότι είμαστε εκεί από καθ' έδρας και κρίνουμε. Άλλες φορές επιβραβεύουμε το αποτέλεσμα, άλλες φορές το γεγονός ότι είναι κάτι πολύ αντίθετο από αυτό που κάνει. Νομίζω ότι πρέπει να είσαι δίκαιος και στο μέτρο που πρέπει. Να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά. Πάντα πρέπει να το βλέπεις και με λίγο χιούμορ και με την αίσθηση του παιχνιδιού» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved