Δημήτρης Μαργαρίτης: «Για μένα δεν τελείωσε το Survivor»
Media

Δημήτρης Μαργαρίτης: «Για μένα δεν τελείωσε το Survivor»

Το ταξίδι στο Survivor σταμάτησε νωρίς για τον Δημήτρη Μαργαρίτη

Πώς είσαι στην υγεία σου;

«Ήταν ένα αρκετά βαρύ διάστρεμμα. Έχω κάνει ήδη φυσικοθεραπείες και έχει ξεπρηστεί αρκετά. Ήσουν άτυχος, τελικά. Ναι. Την ημέρα που τραυματίστηκα δυστυχώς δεν είχαμε πάγο να βάλουμε. Έβαλα πάγο έπειτα από δύο ώρες. Το βράδυ δεν κοιμήθηκα από τον πόνο. Τα ξημερώματα ήρθε να το δει ένας γιατρός. Το πρωί τα παιδιά μου έλεγαν να μην αγωνιστώ, εγώ επέμενα. Αγωνίστηκα και όταν τελείωσα, ήρθε ο γιατρός, με είδε και είπε ότι δεν επιτρέπει να αγωνιστώ ξανά και με έστειλαν στο νοσοκομείο. Έκαναν εξετάσεις και μου ανακοίνωσαν πως θα βάλω γύψο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Εκεί κατάλαβα ότι για εμένα το παιχνίδι είχε σταματήσει. Ανακοίνωσα στον παραγωγό πως αποχωρώ για να μην αποδυναμωθεί η ομάδα. Γράφτηκαν όμως διάφορα που δεν ισχύουν»

Όπως;

«Διάβασα ότι επειδή υπηρέτησα σε. ένα πολύ ειδικό σώμα, των ειδικών δυνάμεων, ότι είμαι εθνικιστής και πως υπήρξε ένα συμβάν μεταξύ εμού και των Τούρκων παικτών, στο οποίο συνεπλάκησα μαζί τους και για αυτό και αποχώρησα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Μπορεί να υπηρέτησα και να υπήρξα εκπαιδευτής στο συγκεκριμένο σώμα, είμαι πατριώτης, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι εθνικιστής με αυτήν την έννοια. Υπάρχει ωστόσο ακόμα μία λάθος πληροφορία. Σε ποια αναφέρεσαι; Γράφτηκε πως είμαι προπονητής ΜΜΑ. Δεν ισχύει. Έχω προπονηθεί σε αυτό το άθλημα, αλλά δεν είμαι προπονητής. Το άθλημα μου είναι το γαλλικό μποξ»

Γιατί μπήκες στο «Survivor»;

«Είμαι 45 και προσπαθώ να συμμετάσχω στο παιχνίδι από τότε που ήμουν 25, όταν έγινε το πρώτο «Survivor». Αυτή η συμμετοχή μου ήταν η έκτη προσπάθεια. Το θέλω όσο τίποτα στη ζωή μου”

Θα προσπαθήσεις ξανά;

«Για εμένα δεν τελείωσε το «Survivor», σταμάτησε. Εγώ ό,τι αρχίζω έχω μάθει να το τελειώνω. Υπάρχει ενδεχόμενο να ξαναμπεί$; Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Μπορώ να σου πω όμως πως εάν μου πουν «είσαι καλά και μπορείς αν θες να φύγεις ξανά για το "Survivor"», φεύγω!» είπε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved