Φαίδρα Δρούκα: Τι αποκάλυψε για τις συνθήκες των γυρισμάτων της σειράς «Μην ψαρώνεις»
Media

Φαίδρα Δρούκα: Τι αποκάλυψε για τις συνθήκες των γυρισμάτων της σειράς «Μην ψαρώνεις»

Η Φαίδρα Δρούκα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην ψαρώνεις». 

Τα γυρίσματα της σειράς είναι τα περισσότερα εξωτερικά και αυτό δυσκολεύει τους ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν ν' αντιμετωπίσουν και τα καιρικά φαινόμενα.

Κάνετε πολλά εξωτερικά γυρίσματα για τη σειρά...

«Ναι, στο Κερατσίνι, στην Καλλιθέα, στην αγορά και στα σπίτια των ηρώων»

Υποθέτω ότι είναι πολλοί αυτοί που σταματούν και παρακολουθούν τι κάνετε.

«Είναι πολύ κουραστικό αλλά ταυτόχρονα και πολύ γοητευτικό και για τον ίδιο το θεατή και για εμάς το γεγονός ότι ανακατεύεται αληθινός κόσμος. Αλλά είναι μια αγορά με ψάρια, δεν έχεις την άνεση σου. Εκεί γίνονται και τα πιο αστεία γυρίσματα. Γελάμε πάρα πολύ και από την άλλη είναι σκληρό, γιατί ο καιρός δεν βοηθά. Έχει πολύ κρύο, αφού το Κερατσίνι είναι κοντά στη θάλασσα και τα εξωτερικά γυρίσματα το χειμώνα είναι ζόρικα»

Και η Στέλλα, την οποία υποδύεστε, ντύνεται μάλλον ελαφρά...

«Πράγματι. Ο κάμεραμαν μπορεί να βάλει μπουφάν και σκουφί, ενώ εγώ είμαι με το μπουστάκι, το τιραντάκι και το δικτυωτό καλσόν. Είμαι τυχερή που δεν έχω πάθει ακόμη πνευμονία! Τις προάλλες κάναμε μια σκηνή που με βρέχανε με το λάστιχο. Μετά σκέφτηκα ότι κακώς το δέχτηκα, γιατί πας και λίγο γυρεύοντας... Αλλά υπάρχει πολύ καλή διάθεση να βγάλει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό, ακόμη και όταν οι συνθήκες δεν βοηθάνε»

Πώς νιώθετε έχοντας την εμφάνιση αυτή μέσα στα ψάρια;

«Το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ, γιατί είναι πάρα πολύ έξω από μένα. Δεν έχω τίποτα λεοπάρ στην γκαρνταρόμπα μου! Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να το υποστηρίξω, δεν μου πάει και το θεωρώ και λίγο επικίνδυνο αισθητικά. Γενικώς, η Στέλλα είναι τελείως κόντρα σε μένα ως χαρακτήρας, ως ιδιοσυγκρασία και ως αντιμετώπιση των πραγμάτων της ζωής. Προέρχεται από ένα λαϊκό σπίτι, είναι καπάτσα, ανακατώστρα, εξωστρεφής, προκλητική και πολλές φορές θέλει να πετυχαίνει κάποια πράγματα με πλάγιο τρόπο. Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή και μου αρέσει γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved