Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να κάνω τίποτα σε αυτή την τηλεόραση που βλέπουμε και υπάρχει σήμερα»
Media

Βάνα Μπάρμπα: «Δεν θέλω να κάνω τίποτα σε αυτή την τηλεόραση που βλέπουμε και υπάρχει σήμερα»

Είναι από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς και παρά το γεγονός ότι έχουμε να την δούμε τηλεοπτικά πολλά χρόνια, τη θυμόμαστε πάντα και μέσα από τους ρόλους της.

Η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε πως το θέατρο της έχει λείψει ενώ αποκάλυψε τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται.

Το θέατρο και η τηλεόραση σού έχουν λείψει;
«Καθόλου η τηλεόραση. Το θέατρο, ναι. Όπως και ο κινηματογράφος. Αλλά η τηλεόραση, σε καμία περίπτωση. Νομίζω ότι τα παλιά χρόνια έκανα εξαιρετική τηλεόραση. Η σημερινή τηλεόραση, με αυτές τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες, δεν με αφορά. Όσο πιο παλιά, τόσο πιο καλά. Τότε υπήρχαν χρήματα, υπήρχαν παραγωγές. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πια παραγωγοί. Δεν υπάρχει ασφάλεια για τον εργαζόμενο ηθοποιό. Πας να δουλέψεις και δεν ξέρεις αν θα ολοκληρωθεί το σίριαλ ή η ταινία και μπορεί να μην πληρωθείς και ποτέ»

Είχες τηλεοπτικές προτάσεις;
«Ναι, πάντα είχα, αλλά δεν με ενδιαφέρουν. Δεν θέλω να κάνω τίποτα σε αυτή την τηλεόραση που βλέπουμε και υπάρχει σήμερα. Θέλω να επιστρέψω στο σινεμά, να κάνω έναν ρόλο σημαντικό. Όπως στην ταινία που ετοιμάζουμε «Το χαμόγελο του δράκου», της Αλκυόνης Παπαδάκη. Θέλω να παίξω τον ρόλο της μητέρας κι αν βρεθούν τα χρήματα από την ομογένεια θα το φέρουμε στο σινεμά. Φεύγω για την Αμερική γι’ αυτό τον λόγο: Να χτυπήσουμε την πόρτα σε ισχυρούς Έλληνες, για να φανεί πάλι η πατρίδα μας προς τα έξω. Πώς έκανα κάποτε το «Mediterraneo»; Αυτή η ταινία πήρε Όσκαρ. Ε, από τότε το Καστελόριζο είναι γεμάτο… Τουριστικά, γνώρισαν μεγάλες δόξες. Γιατί όχι ξανά, λοιπόν;», δήλωσε στο Down Tοwn Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved