Υρώ Λούπη: Αποκάλυψε πως έρχονται ανατροπές στο «Έλα στη θέση μου»
Media

Υρώ Λούπη: Αποκάλυψε πως έρχονται ανατροπές στο «Έλα στη θέση μου»

Η Υρώ Λούπη πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». 

Ο ρόλος της έχει πολλές εκπλήξεις στην συνέχεια αλλά και ανατροπές, όπως είπε η ίδια σε συνέντευξή της.

Η Φλωρέτα είναι απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Ανδρέα;

«Είναι μια γυναίκα που αγαπά με πάθος και υποστηρίζει το σύντροφο της. Ουσιαστικά εκείνη τον έσωσε. Δούλευε ως νοσοκόμα, στην κλινική που ο Ανδρέας νοσηλευόταν σαν φυτό. Πίστεψε στην αλήθεια του και τον ακολούθησε τυφλά. Γι' αυτό και στην αρχή συμπεριφερόταν στους άλλους με επιθετικότητα, καθώς πίστευε στο δίκιο του συντρόφου της. Στην πορεία, αντιλαμβάνεται το αληθινό πρόσωπο του Ανδρέα. Μέσα στο πάθος του να διεκδικήσει αυτά που οριστικά είχε χάσει, δεν υπολόγιζε κανέναν, ούτε τη Φλωρέτα. Ζούσε καταστάσεις η Φλωρέτα, που αγγίζουν τα όρια της κακοποίησης, με αποτέλεσμα να σοκαριστεί. Ήρθε και ο άλλος άνθρωπος που της έδειξε τρυφερότητα και σεβασμό. Ήταν ήδη απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Ανδρέα, οπότε ενέδωσε στην καινούργια σχέση».

Τι αγαπά στον Λεωνίδα;

«Καθώς ο Ανδρέας περιόριζε την ελευθερία της, στον Λεωνίδα νιώθει να την αγαπά άνευ όρων. Την προσέχει, τη νοιάζεται. Συναισθήματα που έχει χάσει από τον Ανδρέα, καθώς είχε μπει στο τρένο της διεκδίκησης των προσωπικών του θέλω. Ο Λεωνίδας ήταν η σανίδα σωτηρίας της».

Ο Ανδρέας θ' αφήσει αυτόν τον έρωτα να ανθίσει;

«Ο σεναριογράφος Γιώργος Κρητικός γράφει με πολλές ανατροπές. Ειλικρινά, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του και τι θα γίνει στο τέλος. Υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Σίγουρα ένας άνθρωπος με τον .οποίο έχεις μοιραστεί πολλά χρόνια, δεν φεύγει από τη ζωή σου, στο άψε σβήσε» είπε στον Τηλεθεατή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved