Media

Πασχάλη-Γκότσης! Τελικά είναι ή δεν είναι ζευγάρι; Τι αποκαλύπτει ο φίλος τους Κωνσταντίνος Βασάλος;

Gossip-tv Team

Σαν... κεραυνός εν αιθρία έπεσε τον κόσμο της σόουμπιζ η είδηση που αποκάλυψε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day, ότι η Σόφη Πασχάλη και ο περυσινός νικητής του Survivor, ο Ηλίας Γκότσης, ίσως είναι ζευγάρι! 

Τελικά ισχύει ή όχι όμως; Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος είναι στενός φίλος εκείνης από τότε που προσπαθούσαν να επιβιώσουν και οι δύο στο πρώτο παιχνίδι περιπέτειας, η Σόφη και ο Ηλίας έχουν έρθει κοντά, κυρίως λόγω του πιλότου που έχουν δημιουργήσει για την ταξιδιωτική εκπομπή που θέλουν να κάνουν σε κάποιο κανάλι.

Όπως ακούστηκε στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα, οι δυο τους πήγαν στην Κένυα και γύρισαν κάποια πλάνα προκειμένου να "πουλήσουν" σε κάποιο κανάλι της χώρας μας τη συγκεκριμένη εκπομπή που θέλουν να κάνουν. Κοινώς, ούτε ο Κωνταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε την είδηση του νέου αυτού ειδυλλίου, κάτι που σημαίνει ότι Σόφη και Ηλίας περνούν καλά μαζί όμως δεν είναι -τουλάχιστον προς το παρόν- επισήμως ζευγάρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved