Το ηχηρό «όχι» του Ντάνου στο Survivor, ο χωρισμός «βόμβα» και τα κλάματα της Βαλαβάνη
Media

Το ηχηρό «όχι» του Ντάνου στο Survivor, ο χωρισμός «βόμβα» και τα κλάματα της Βαλαβάνη

Ένας χωρισμός, ένα ηχηρό «όχι», τα κλάματα της Βαλαβάνη, οι αλλαγές στο Survivor και η αποκάλυψη της Χρηστίδου στην Ελένη, ήταν μερικά από τα top θέματα της εβδομάδας που μας πέρασε!

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο έτσι κι αυτό σας παρουσιάζουμε αυτές τις ειδήσεις που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον.

Πρώτο σε αναζήτηση ήρθε η είδηση χωρισμού του Γιάννη Βούρου. Μετά από 21 χρόνια έγγαμου βίου ο ηθοποιός και η (πρώην) σύζυγος του πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμος.

Εκείνος έχει κάνει τρεις γάµους και έχει πάρει τρία διαζύγια. Το τελευταίο, πρόσφατα, από την επί 21 χρόνια σύζυγό του. Και μπορεί να μην μπορεί να δώσει συμβουλές για έναν πετυχημένο γάμο όµως μπορεί να πει πώς να διατηρήσεις εξαιρετικές σχέσεις µετά τον χωρισµό.

Σκυτάλη πήρε η αποκάλυψη της Σίσσυς που έκανε την Ελένη να σαστίσει. «Ξεκίνησα Ελένη σαν τραπεζική υπάλληλος. Άντεξα εννιά μήνες. Για να πείσω τον πατέρα μου να έρθω στην Αθήνα, έπρεπε να δουλέψω… Δούλεψα εννιά μήνες, δεν υπάρχει αυτή η τράπεζα σήμερα. Κάθε μέρα εννιά μήνες μαράζωνα. Έπεφταν τα φυλλαράκια μου ένα ένα. Είπα δε θα πεθάνω εδώ μέσα», έχουν γεννηθεί άλλοι άνθρωποι για αυτή τη δουλειά, παίρνω τη θέση μιας κοπέλας που είναι το όνειρό της… Ας πάει καθένας στη θέση του», είπε η παρουσιάστρια με την Ελένη να μένει άναυδη.

Τρίτο θέμα σε αναζήτηση ήρθε το ηχηρό «όχι» του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Ο Ντάνος, ο οποίος αναδείχθηκε ο νικητής του πρώτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει στο survivor και… την απέρριψε!

Αμέσως μετά το θέμα που διαβάστηκε περισσότερο ήταν τα κλάματα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Ο λόγος; Η ίδια αποκάλυψε: «Ήρθα και… είδα όλους τους συναδέλφους μου. Με έπιασαν τα κλάματα. Όλα τα παιδιά από τον ΣΚΑΪ έχουν έρθει στο Open και είναι στην αθλητική εκπομπή (open sport) μετά από εσάς… Ήθελα να φύγω από τον σταθμό και να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Όταν πήρα την απόφαση να φύγω, πιέστηκα πάρα πολύ. Πήρα το ρίσκο και πήγα στον Alpha και δόξα τον θεό πήγαν όλα καλά…», είπε η ίδια.

Τέλος, από τα top θέματα δεν θα μπορούσε να λείπει το θέμα με τις αλλαγές στο Survivor. Αλλαγές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε τέλος του διαχωρισμού «Ελλάδα - Τουρκία». Εκεί προσανατολίζεται ο ΣΚΑΙ προκειμένου να «διασώσει» την prime time του από τις χαμηλές πτήσεις του «Survivor».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved