Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μακάρι να νικάει πάντα το καλό, παντού!»
Media

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μακάρι να νικάει πάντα το καλό, παντού!»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά Η επιστροφή αλλά και για την υπέροχη χημεία που έχει με τους υπόλοιπους συντελεστές αυτής της τηλεοπτικής δουλειάς.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η ηθοποιός...

Να ξεκινήσουμε από το ότι η σειρά «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, στην οποία πρωταγωνιστείς, αφήνει πίσω της σε νούμερα το «Survivor», αλλά και το «MasterChef 3», παίρνοντας και παράταση.

∆εν µου αρέσει να ασχολούµαι µε νούµερα τηλεθέασης και µε το τι παίζεται απέναντι από τη δουλειά που συµµετέχω. Με αφορά να µε εκφράζει η όποια σειρά παίζω και το ότι τυγχάνει θερµής αποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό φυσικά και µε χαροποιεί...

Συμφωνώ, αλλά επιμένω πως καταγράφεται μια εξαιρετικά ισχυρή νίκη της μυθοπλασίας που θεωρώ σημαντική.

Ναι, λοιπόν, έχεις δίκιο και είναι σωστό που το υπογραµµίζεις. Υπάρχει µια δυνατή νίκη της µυθοπλασίας σε µια εποχή που της δίνουν επιτέλους σηµασία, µετά από µια περίοδο που της είχαν γυρίσει την πλάτη. Της άξιζε να γυρίσουν σε αυτή µε αγάπη και φροντίδα, γιατί, όπως βλέπετε, αποδίδουν αυτά τα δύο. Ο ΑΝΤ1 δίνει ένα ισχυρό στίγµα µε τη στήριξή του στη µυθοπλασία και όλες οι σειρές του χτυπούν γερή τηλεθέαση: από τη «Γυναίκα χωρίς όνοµα», µέχρι το «Πέτα τη φριτέζα» και το καινούργιο «Μην ψαρώνεις»! Καλό είναι να υπάρχουν όλα σε ένα µενού τηλεοπτικό… Και σειρές, και εκποµπές, και ριάλιτι κ.λπ. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε ένα overdose από ριάλιτι και, όπως φαίνεται, κούρασαν το κοινό, που στράφηκε στις σειρές. Υπάρχει λοιπόν µια καθαρή, µεγάλη νίκη της µυθοπλασίας. Κι αυτό ανοίγει την πόρτα και για άλλες σειρές, πράγµα που είναι πολύ καλό και για εµάς τους ηθοποιούς, και γενικότερα για τους συντελεστές που δουλεύουν για να βγαίνουν στον αέρα τα σίριαλ. ∆εν µου αρέσει να µπαίνω στο «τριπάκι» του ποιος έφαγε τη σκόνη µας κ.λπ. Σηµασία για µένα έχει ότι ο κόσµος στηρίζει τα σίριαλ, όχι ότι γυρίζει την πλάτη του στα ριάλιτι. Μένω στην ουσία και η ουσία είναι ότι η σειρά που φτιάχνουµε µε πολλή αγάπη πήρε παράταση έως το τέλος της σεζόν κι ας είχε προγραµµατιστεί να πέσουν οι τίτλοι τέλους, αφού βασίζεται σε ξένο κόνσεπτ που τέλειωνε. Τελικά, πάρθηκε η απόφαση να προστεθούν δικά µας επεισόδια και συνεχίζουµε ακάθεκτοι, µε πολύ µεράκι.

Η... εκδίκηση του καλού λέγεται αυτό!

Μακάρι να νικάει πάντα το καλό, παντού!

Ξεφεύγεις, αλλά θα συμφωνήσω. Είθε! Είστε γερή ομάδα στην «Επιστροφή».

Γερή και εξαιρετικά δεµένη. Ενώ είµαστε πάρα πολλοί άνθρωποι, δεν ανοίγει µύτη! Ειλικρινά σ’ το λέω. Θα περίµενε κανείς µε τόσο κόσµο να υπάρξουν εντάσεις κ.λπ. Αντιθέτως, υπάρχει ένα εξαιρετικό κλίµα, το οποίο χαίροµαι και απολαµβάνω.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved