Τι... μαγειρεύει για την ερχόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1; Οι υπερπαραγωγές, τα νέα φορμάτ και οι αποφάσεις!
Media

Τι... μαγειρεύει για την ερχόμενη σεζόν ο ΑΝΤ1; Οι υπερπαραγωγές, τα νέα φορμάτ και οι αποφάσεις!

Όχι στα πισογυρίσματα λέει ο ΑΝΤ1, ο οποίος στήνει το πρόγραµµα της προσεχούς σεζόν κοιτώντας µπροστά, µε γνώµονα το να φέρει νέες ιδέες και προτάσεις στο τηλεοπτικό «τραπέζι». 

Μετά την πολύ καλή πορεία του «Υοur face sounds familiar», το κανάλι του Αµαρουσίου θα επιµείνει στην παράδοση του κυριακάτικου σόου, όχι όµως µε δοκιµασµένη συνταγή.

Το φαβορί για να πάρει θέση στο νέο πρόγραµµα του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο -και πιο συγκεκριµένα στην prime time της Κυριακής- είναι, σύμφωνα με τη Realnews, το ολοκαίνουργιο φορµάτ talent show µε τιτλο «The four» που έκανε πρεµιέρα το 2018 στην αµερικανική τηλεόραση, όπου ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα δικαιώµατα µετάδοσης του διεθνούς φορµάτ, ενώ πρόσωπα της µουσικής βιοµηχανίας φέρονται ήδη να αυτοπροτείνονται για την κριτική επιτροπή. Κανένα πισωγύρισµα δεν επιθυµεί ο ΑΝΤ1 και σε ό,τι αφορά τον τοµέα της µυθοπλασίας.

Παρά τις φήµες που θέλουν το κανάλι να διεκδικεί επιστροφή του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας ∆ηµητρίου, ο ΑΝΤ1 διαψεύδει αυτή την πιθανότητα. Ο σχεδιασµός για τις σειρές της νέας σεζόν έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και προχωρά ήδη η νέα καθηµερινή σειρά εποχής «Άγριες μέλισσες». Υψηλόβαθµη πηγή από τον ΑΝΤ1, µάλιστα, σχολιάζοντας τη «διαθεσιµότητα» του διδύµου του “Τατουάζ” ενόψει της λήξης του συµβολαίου του µε τον Alpha, δήλωσε στη Realnews ότι «έχουµε πλέον διαφορετική οπτική στη µυθοπλασία και δεν τους χρειαζόµαστε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved