Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Μετάνιωσα το ότι έχασα ορισµένα χρόνια από το µεγάλωµα του γιου µου»
Media

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Μετάνιωσα το ότι έχασα ορισµένα χρόνια από το µεγάλωµα του γιου µου»

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του Open tv και μιλάει για όσα μετάνιωσε που έχασε, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας τα προηγούμενα χρόνια... 

Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του...

Ο λαϊκισμός δημιουργεί την ένταση που θέλει ίσως η τηλεόραση. Σας βρίσκει σύμφωνο αυτή η τακτική;

Εµείς έχουµε δείξει ότι δεν δηµιουργούµε τέτοιες εντάσεις για τα νούµερα. Κάθε µέρα, πολλά πρόσωπα της επικαιρότητας παρελαύνουν από την εκποµπή. ∆εν επενδύουµε στον λεγόµενο αντιπολιτευτικό ή συµπολιτευτικό λόγο, προσπαθούµε να δώσουµε στον κόσµο να καταλάβει τι πραγµατικά συµβαίνει. Το κυριότερο είναι να το δώσουµε στη διάστασή του, γιατί όταν έχεις µια εµµονή, προβάλλεις ορισµένα πράγµατα. Αυτό στο Open δεν θα το δεις πουθενά. Γιατί µπορεί και η µια πλευρά και η άλλη να προσπαθούν να δηµιουργήσουν µια ατζέντα, αλλά αυτό να είναι τεχνητό.

Εχετε περιορίσει πλέον τον φόρτο της δουλειάς;

Τον έχω περιορίσει πάρα πολύ. Μετά από 15 χρόνια που έκανα το Σαββατοκύριακο και τις πρωινές εκποµπές του καλοκαιριού, τώρα καταλαβαίνω την αξία του να κάθεσαι το Σαββατοκύριακο. Είναι πολύ µεγάλη ικανοποίηση. Εβλεπα τι έχω χάσει τόσα χρόνια. Επίσης και σε καθηµερινό επίπεδο, η αλήθεια είναι ότι δεν δουλεύω πια µε αυτούς τους ρυθµούς, γιατί το Open δεν έχει αυτούς τους ρυθµούς. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εµένα!

Από αυτά που χάσατε, για τι μετανιώνετε περισσότερο;

Το ότι έχασα ορισµένα χρόνια από το µεγάλωµα του γιου µου, γιατί πολλές φορές ήµουν απών από σηµαντικές στιγµές που περνούσε το παιδί. Αυτό µε έχει πειράξει, η ζωή όµως έτσι είναι. Η δουλειά έτσι είναι. Θα ήθελα να είµαι σε ορισµένες σηµαντικές στιγµές του γιου µου, προσπάθησα να είµαι κοντά του, αλλά µεγάλωσε τώρα κι εγώ έλειπα σε πολλές στιγµές.

Προσπαθείτε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο;

Ναι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν αναπληρώνεται, γιατί όταν το παιδί είναι 10, 12 ή 15 περνά µοναδικές στιγµές, µπαίνει στην εφηβεία, αγωνίζεται π.χ. στο µπάσκετ, και όλα αυτά τα χάνεις. Ή την ορκωµοσία του στο πανεπιστήµιο κ.λπ. ∆εν ξανάρχονται αυτές οι στιγµές. Εντάξει, ευτυχώς το παιδί δεν µου κρατά κακία.

Αν γυρίζατε τον χρόνο πίσω, τι θα αλλάζατε;

Σε πολλά πράγµατα θα έκανα ακριβώς τα ίδια. Θα απέφευγα όµως τις κακοτοπιές, θα είχα λιγότερο άγχος, γιατί είχα πάρα πολύ, θα ζούσα καλύτερα κάποιες στιγµές. Γιατί η δηµοσιογραφία για εµένα είχε πάρα πολύ καλές στιγµές, πολλά ταξίδια και αποστολές, ήταν και είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι. Απλώς, θα προσπαθούσα να τη ζήσω µε πολύ λιγότερο άγχος.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved