Δημήτρης Μοθωναίος: «Εγώ το είχα ζηλέψει πάρα πολύ Το νησί».
Media

Δημήτρης Μοθωναίος: «Εγώ το είχα ζηλέψει πάρα πολύ Το νησί».

Φέτος τον απολαμβάνουμε την υπέροχη σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω».

Ο Δημήτρης Μοθωναίος μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της, μίλησε για το πόσο δύσκολο είναι να καταπιαστεί κανείς με μια τέτοια δουλειά και το λόγο για τον οποίο λείπουν τέτοιες σειρές από την Ελληνική τηλεόραση.

Σπάνια μια ελληνική σειρά παρουσιάζει ιστορικά γεγονότα. Λείπουν τέτοιες δουλειές από την τηλεόραση;
«Ναι, γενικά είναι λίγο ενοχοποιημένο το να καταπιαστείς με την Ιστορία στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό γίνονται κατά κόρον τέτοιες δουλειές. Νομίζω ότι είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες δουλειές. Στη σειρά, η πορεία του ήρωα έχει πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή και νομίζω ότι ταιριάζει και με την πορεία της χώρας. Μέσα σε 16 επεισόδια ένας άνθρωπος πολύ φωτεινός καταλήγει εκεί που θα καταλήξει!»

Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιες σειρές, με μοναδική εξαίρεση «Το νησί».
«Ναι. Εγώ το είχα ζηλέψει πάρα πολύ «Το νησί». Για μας τους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να δουλέψεις σε τόσο διαφορετικά πεδία. Μπαίνεις σε άλλη εποχή και μεταμορφώνεσαι. Αυτό που με ξαφνιάζει -το είπε και ο Γιάννης Μπέζος σε μία συνέντευξη του- είναι ότι τελικά υπάρχει μέσα στο DΝΑ μας αυτή η εποχή. Εγώ, δυστυχώς, δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον παππού μου, όμως, όταν ντύνομαι, βάφομαι «κάποιος» βγαίνει από μέσα μου. Παίζει ρόλο και η μελέτη που έχω κάνει σε σχέση με τον ρόλο, αλλά είναι και στοιχεία δικά μου που ξαφνικά βγαίνουν προς τα έξω. Αυτό είναι μαγικό, με γοητεύει πάρα πολύ», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved