Παπαχαραλάμπους: «Περνάμε πολύ καλά, συνεργαζόμαστε πολύ καλά, βοηθάει ο ένας τον άλλον»
Media

Παπαχαραλάμπους: «Περνάμε πολύ καλά, συνεργαζόμαστε πολύ καλά, βοηθάει ο ένας τον άλλον»

Την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για το ρόλο αλλά και για τις εξελίξεις της σειράς.

Τι σας κέντρισε στον ρόλο της Έλενας;
«Σίγουρα ο ίδιος ο ρόλος και βέβαια, επειδή κανένας δεν είναι ανεξάρτητος, μου άρεσε και η ιστορία, που διαφέρει πολύ από τον μέσο όρο δραματικών σειρών. Στα συν ήταν φυσικά και οι συνεργάτες της σειράς. Εντάξει, αυτά τα δύο πάνε πακέτο».

Η εξαφάνιση ενός παιδιού μπορεί να φέρει κοντά μια οικογένεια ή είναι αναπόφευκτο να τη διαλύσει; «Από αυτά που έψαξα και είδα, πιστεύω πως τέτοια συγκλονιστικά περιστατικά λειτουργούν περισσότερο διαλυτικά σε μια οικογένεια και λιγότερο ενωτικά. Τα πράγματα δεν είναι απλά και ο κάθε άνθρωπος τα αντιμετωπίζει διαφορετικά και αναζητά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να σταθεί όρθιος ύστερα από ένα δραματικό συμβάν».

Στα επόμενα επεισόδια βρίσκει τελικά η Ελενα γαλήνη; «Γαλήνη ακόμα όχι, δεν βρίσκει Τα πράγματα είναι πολύ ταραγμένα. Στη φάση που βλέπουμε, ο Νίκος δεν έχει έρθει ακόμα όσο κοντά της θέλει η Ελενα. Η γαλήνη θα έρθει όταν ηρεμήσουν όλα και όταν όλα τα παιδιά της είναι καλά. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα».

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Αλέξανδρο Σταύρου; «Είναι υπέροχη και το λέω πραγματικά με την καρδιά μου και με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ στο παρελθόν και είμαι πολύ χαρούμενη που συμβαίνει φέτος. Περνάμε πολύ καλά, συνεργαζόμαστε πολύ καλά, βοηθάει ο ένας τον άλλον... Άλλωστε αυτό χρειάζεται σε μια δουλειά αλληλοστήριξη», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved