Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο Survivor»
Media

Μπάγια Αντωνοπούλου: «Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο Survivor»

Φέτος η νέα της τηλεοπτική στέγη είναι ο ΣΚΑΙ.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της, αναφέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας της με τον Ant1, για τα σχόλια που διάβασε για το Suvivor Πανόραμα ενώ αποκαλύπτει πως έρχονται μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι.

Η αποχώρηση σου από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και η λήξη της συνεργασίας σου με τον Ant1 ήταν ένα γερό μάθημα για σένα;
«Είμαι ένας άνθρωπος που κρατά πάντα τα θετικά μιας συνεργασίας, δεν έχω κανένα παράπονο από το σταθμό, στα οκτώ χρόνια που έμεινα εκεί μου δόθηκαν ευκαιρίες. Οι σχέσεις με το σταθμό είναι πολύ καλές. Όσον αφορά στη συγκεκριμένη εκπομπή, επέλεξα να φύγω για τους λόγους που μαθεύτηκαν, γιατί τίποτα δεν μένει κρυφό και αυτό μου αρέσει»

Αγχώθηκες, στενοχωρήθηκες καθώς τα νούμερα τηλεθεατής του «Survivor Πανόραμα» δεν ήταν αυτά που είχες φανταστεί;

«Το «Survivor» και το «Survivor Πανόραμα» έχουν ξεκινήσει δύο εβδομάδες μόνο. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μήνες γεμάτους, είναι λοιπόν νωρίς για να βγάλουμε συμπέρασμα για το πώς θα πάει το παιχνίδι, αλλά κι εμείς ως «Survivor Πανόραμα», θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές και το ενδιαφέρον του κόσμου σίγουρα θα μεγαλώσει. Δεν ανησυχώ καθόλου, ειλικρινά»

Δημοσιεύματα και κριτικές διαβάζεις;
«Τα παρακολουθώ όλα και όχι γιο να στεναχωριέμαι, αλλά γιατί μέσα από τα δημοσιεύματα και τα σχόλια, ακόμη και από τα κακοπροαίρετα, διορθώνω πράγματα στον εαυτό μου. Είμαι στην αρχή της καριέρας μου και θέλω να διορθώνομαι. Μη γελιόμαστε, κανείς δεν ξεκίνησε τέλειος»

Το ότι είσαι ένας άνθρωπος τόσο ισορροπημένος σε βοηθά στο να αντιμετωπίζεις τα πάντα με τόση ψυχραιμία;
«Η ισορροπία είναι σημαντική για κάθε άνθρωπο. Άλλωστε, εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση δεν έχουμε κάτι διαφορετικό, αν εξαιρέσεις την έκθεση, από κάποιον που κάνει άλλο επάγγελμα. Το να μην επηρεάζεσαι λοιπόν εύκολα είναι μεγάλο προτέρημα»

Τι σε επηρεάζει εσένα περισσότερο;
«Εμένα με επηρεάζει το τι λέει ο κόσμος... Θέλω να πιστεύω ότι στη συνείδηση του κόσμου είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και δουλεύει σκληρά. Και με χαροποιεί γιατί θέλω να έχω συνέχεια και εξέλιξη σε αυτό το χώρο», λέει η ίδια στο TV Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved