Σε ρόλο – έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης!
Media

Σε ρόλο – έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης!

Και δεν αυτός του παρουσιαστή στη Eurovision.

Μια διαφορετική αθλητική εκπομπή, που θα κινείται στους ρυθμούς των Ολυμπιακών Αγώνων, ετοιμάζεται να παρουσιάσει εντός του 2019 ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής -που λατρεύει τον αθλητισμό και δεν το κρύβει- όπως αναφέρει το Tv Έθνος, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για μια νέα τηλεοπτική παραγωγή, στην οποία θα τον δούμε, μεταξύ άλλων, να δοκιμάζει τις ικανότητες του σε διάφορα Ολυμπιακά αθλήματα.

Πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε στη Δράμα, όπου και πραγματοποίησε ένα δοκιμαστικό -για την υπό δημιουργία εκπομπή του- με τη χρυσή Ολυμπιονίκη της σκοποβολής Άννα Κορακάκη. Οι δυο τους έφαγαν ποπ κορν και ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία τους στον λογαριασμό του στο Instagram, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Κάτι ωραίο ετοιμάζουμε! Και δεν είναι το ποπ κορν!».

Όσο για το νέο του συγγραφικό εγχείρημα; «Γράφω κάτι, φτάνω σε ένα σημείο, το σταματώ, μετά προκύπτει κάτι και χάνω τη συγκέντρωση και την προσήλωση μου. Για μένα το γράψιμο έχει απομόνωση και διστάζω να μπω σε αυτήν. Έχω ανολοκλήρωτα σενάρια, και κινηματογραφικά και θεατρικά. Μια φορά θα με χάσετε, θα είμαι, στην Αίγινα ή αλλού, και ύστερα από έναν χρόνο θα γυρίσω και θα τα έχω όλα έτοιμα», είχε πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved