Γιώργος Βάλαρης: «Έπιασα τον εαυτό μου να έχει μηδενίσει, να έχει φτάσει στα Τάρταρα, στο μηδέν»
Media

Γιώργος Βάλαρης: «Έπιασα τον εαυτό μου να έχει μηδενίσει, να έχει φτάσει στα Τάρταρα, στο μηδέν»

Για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του μίλησε ο Γιώργος Βάλαρης

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός αναφέρθηκε στην περίοδο που έπιασε τον εαυτό του να έχει μηδενίσει, αλλά και για την επόμενη σεζόν που θα τον βρει με το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια», εφόσον κλείσει το κατάλληλο καστ.

Υπήρξαν στιγμές που έκλαψες σε όλη αυτή την πορεία της ζωής σου;
«Λίγο πριν από το «Γοργόνες και μάγκες», όταν δεν έβρισκα παραγωγή. Εκεί έπιασα τον εαυτό μου να έχει μηδενίσει, να έχει φτάσει στα Τάρταρα, στο μηδέν.
Μέσα μου ήμουν πολύ απογοητευμένος. Πίστευα ότι δεν είχα τη δύναμη να κάνω πράγματα, δεν είχα συμμάχους... Εκεί κάπου βρήκα μια αχτίδα φωτός και μπόρεσα να ξεφύγω από την απογοήτευση και να σταθώ στα πόδια μου».

- Ακούγεται ότι η επόμενη σεζόν θα σε βρει με το μιούζικαλ «Μια κυρία στα μπουζούκια»...
«Αληθεύει, εφόσον φυσικά κλείσω το κατάλληλο καστ, αλλά και βρεθεί η «κυρία» που θα την υποδυθεί. Είναι δύσκολος ρόλος και θα ήθελα να ερμηνευτεί σωστά.
Πιστεύω στη χημεία που πρέπει να έχει το καστ. Εχω ξεκινήσει τη διαδικασία αναζήτησης. Αν δεν τελεσφορήσει, δεν θα το κάνω. Εχω αρχίσει να σκέφτομαι δεύτερο και τρίτο πλάνο, πάντα όμως με μια κινηματογραφική ταινία στο μυαλό μου. Ωστόσο, από τη μεθεπόμενη σεζόν θα καταπιαστώ με άλλο είδος. Δεν θέλω να «καώ» με τα μιούζικαλ».

- Ακούστηκε το όνομα της Πάολας για το «Μια κυρία στα μπουζούκια»...
«Δεν προσανατολίζομαι στην Πάολα. Πιο κοντά στον ρόλο της Χρονοπούλου για μένα θα ήταν η Θεοδωρίδου. Ομως, η Νατάσα, δυστυχώς, δεν κάνει θέατρο. Ωστόσο, μπορεί στον ρόλο της Μαίρης να είναι και η Ζέτα Δούκα. Ισως μου δώσει τα φώτα της η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου για το ποια θα μπορούσε να την υποδυθεί», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved