Στράτος Τζώρτζογλου: «Ζω το τώρα και νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό που βιώνω τώρα»
Media

Στράτος Τζώρτζογλου: «Ζω το τώρα και νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό που βιώνω τώρα»

O Στράτος Τζώρτζογλου έχει ζήσει τις χρυσές εποχές στην ελληνική τηλεόραση. Πέρα από τα χρήματα και τις συνθήκες των γυρισμάτων, ποιες άλλες διαφορές υπάρχουν με τις σειρές σήμερα;

«Δεν παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση, αν και βλέπω να γίνεται μια προσπάθεια για να αναβαθμιστεί. Δεν υπάρχουν χρήματα, αλλά πρέπει να γίνουν σειρές. Το να πηγαίνεις στην Κύπρο και να δουλεύεις είναι κοπιώδες, θεωρώ ότι κάτι θετικό θα βγει από αυτή την ιστορία. Η δυσκολία είναι και δάσκαλος πολλές φορές»

Νοσταλγεί εκείνα τα χρόνια;
«Ζω το τώρα και νιώθω ευγνωμοσύνη γι' αυτό που βιώνω τώρα. Συνήθως, οι άνθρωποι που δεν είναι ευχαριστημένοι με το παρόν ή δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αρχίζουν να νοσταλγούν. Ποιος δεν θέλει, όμως, περισσότερα χρήματα και λίγη άνεση παραπάνω; Όλοι θέλουμε. Κατά τα άλλα, όχι, δεν νοσταλγώ το παρελθόν»

Τι αγαπά περισσότερο στη δουλειά του;

«Τα πάντα αγαπώ. Τις δυσκολίες, το πώς θα ερμηνεύσεις έναν ρόλο για να μην είσαι πάντα ίδιος, να είσαι παρών κάθε στιγμή, να αντιμετωπίζεις το αόρατο, την ανασφάλεια της δουλειάς, που τώρα μπορεί να είσαι σούπερ σταρ και σε δύο χρόνια να μη σε ξέρει ούτε η μάνα σου, τη δημιουργικότητα, την τρέλα, τη μεγάλη δόξα και πώς μπορείς να οδηγήσεις το αεροπλάνο της ζωής σου σε μεγάλες ταχύτητες αλλά και σε χαμηλές πτήσεις», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved