Στράτος Τζώρτζογλου: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»
Media

Στράτος Τζώρτζογλου: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Έχοντας υπηρετήσει τον χώρο της υποκριτικής 32 ολόκληρα χρόνια και έπειτα από μακροχρόνια απουσία από την τηλεόραση, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε φέτος μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Στη σειρά υποδύεστε τον Φώτη. Τι χαρακτήρας είναι;
«Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που έχει πολλές ευαίσθητες πλευρό αλλά και ένα σκοτεινό παρελθόν. Πουλάει όπλα, μπλέκεται σε διάφορες νυχτερινές δουλειές... Την ίδια στιγμή, έχει μια πληγωμένη πλευρά που σχετίζεται με την Κάτια, καθώς όταν ήταν 18 ετών εκείνη έμεινε έγκυος, αλλά ο Φώτης ήταν πολύ μικρός για να δεχτεί ένα παιδί κα εξαφανίστηκε. Όταν πήγε να τη βρει και ίσως να την παντρευόταν, η Κάτια είχε φύγει για την Αθήνα και έχασε τα ίχνη της. Έπειτα από χρόνια την ξαναβρίσκει και ανακαλύπτει ότι γεννήθηκε ένα παιδί το οποίο χάθηκε στο νοσοκομείο. Βέβαια, οι τηλεθεατές γνωρίζουν ότι η κόρη τους είναι η Μαρίνα, που είναι εχθρός της Κάτιας»

Τρέφει ακόμα συναισθήματα για την Κάτια; «Ακόμα κι αν έτρεφε ο Φώτης κάποια συναισθήματα, όταν η Κάτια είναι τόσο αμείλικτη και του πηγαίνει κόντρα, όλο αυτό γίνεται θυμός»

Στα τελευταία επεισόδια ο Φώτης έρχεται κοντά με τη Μάρθα. Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;
«Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει ερωτική σχέση ανάμεσα τους...»

Θα συνεχίσει να βοηθά τη Μαρίνα στην υπόθεση της Ελπίδας; «Σίγουρα ο Φώτης με τον δικό του τρόπο θα συνεχίσει να βοηθά τη Μαρίνα, χωρίς όμως να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της, γιατί η Κάτια τον είχε απειλήσει πως, αν συμβεί κάτι, η Μάρθα και η Μαρίνα θα είναι σε κίνδυνο», αποκαλύπτει ο ίδιος στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved