Χρύσα Παπά: «Eίναι σοφό που δεν πάει τρίτη χρονιά το «Τατουάζ» και χάρηκα όταν το έμαθα»
Media

Χρύσα Παπά: «Eίναι σοφό που δεν πάει τρίτη χρονιά το «Τατουάζ» και χάρηκα όταν το έμαθα»

Η Χρύσα Παπά, φέτος, μέσα από τον ρόλο της Κλειώς στην παράσταση «Λωξάντρα» στο Θέατρο Βεάκη, μας ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή όπου ο Θεσμός της οικογένειας και οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν σε πρώτο πλάνο.

H ίδια μιλά σε συνέντευξή της για το αν διαχωρίζει το θέατρο από την τηλεόραση αλλά και για το τέλος της σειράς του Alpha «To τατουάζ», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Πόσο δύσκολο είναι να συνδυαστεί μία τόσο απαιτητική παράσταση με γυρίσματα για καθημερινή σειρά, όπως είναι το «Τατουάζ», που γίνεται στην Κύπρο;
«Δεν είναι εύκολο, αλλά γίνεται. Θέλει πολλή συγκέντρωση και πειθαρχία και πολλή δουλειά»

Θα μπορούσε να το κάνει κάποιος που κάνει αυτό το επάγγελμα μόνο για το οικονομικό κομμάτι;
«Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά αν κάποιος δεν αγαπάει αυτό που κάνει δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα η δουλειά του. Είναι άλλη διαδικασία το βγαίνω και λέω τα λόγια μου και άλλη το προσπαθώ να ερμηνεύσω και να προσεγγίσω κάποιους ρόλους»

Τι σου έχει αφήσει μέχρι στιγμής το ταξίδι που έχεις κάνει με τον ρόλο της Κλειώς στη «Λωξάντρα»;

«Πηγαίνω με πολλή χαρά στο θέατρο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, που κάνω άλλα πράγματα, σκέφτομαι τη στιγμή που θα φτάσω στο θέατρο και θα αρχίσω να ετοιμάζομαι. Απολαμβάνω κάθε σκηνή και διαδικασία της παράστασης»

Και το ταξίδι με το «Τατουάζ» τα τελευταία δύο χρόνια; «Επίσης ανυπομονώ να πάω για γύρισμα τα Δευτερότριτα. Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ αξιόλογη και απολαμβάνω τον ρόλο της Τατιάνας που υποδύομαι»

Εσύ θα ήθελες να συνεχίσει, παρόλο που πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε το τέλος του;
«Πιστεύω πως είναι σοφό που δεν πάει τρίτη χρονιά και χάρηκα όταν το έμαθα. Είναι πολύς ο όγκος δουλειάς και επειδή μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικά τα νούμερα που κάνει, η απήχηση που έχει στον κόσμο και η δουλειά που παράγουμε είναι αξιόλογη, θεωρώ πως τα πράγματα πρέπει να ολοκληρώνονται στα καλά τους. Έχουμε ακόμη τέσσερις μήνες διαδρομής και από εδώ και στο εξής θα είναι καταιγιστικές οι εξελίξεις γιατί πλησιάζει το τέλος», λέει η ίδια στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved