Ελένη Φιλίνη: «Δεν πήγα στο YFSF για να αποδείξω πράγματα»
Media

Ελένη Φιλίνη: «Δεν πήγα στο YFSF για να αποδείξω πράγματα»

Η ηθοποιός δεν πήγε στο YFSF για να αποδείξει πράγματα αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει για να περάσει καλά και να διασκεδάσει.

Πώς νιώθεις που σε κρίνει ένας πολύ νεότερος συνάδελφος σου, ο Αλέξης Γεωργούλης;
«Αυτήν τη δουλειά καλείται να κάνει. Να κρίνει όχι εμένα, όλους μας. Δεν κρίνει ο Αλέξης την Ελένη, κρίνει το μέλος της επιτροπής του «Familiar» τη συμμετέχουσα. Εγώ δεν πήγα να αποδείξω πράγματα. Η Ελένη είναι η Ελένη. Εχει την πορεία της. Εμένα με κρίνει ο κόσμος κάθε μέρα. Ο κόσμος όμως... Στο παιχνίδι εγώ μπήκα για να περάσω καλά. Τώρα και σε ποιον να αποδείξω πράγματα ύστερα από σαράντα χρόνια πορείας στο θέατρο; Παιδί ξεκίνησα. Εχω κάνει μαραθώνιο στη ζωή μου. Στο «Familiar» μπήκα για να διασκεδάσω. Και περνάω ωραία, θα ήταν αστείο να κληθώ να αποδείξω εγώ πράγματα. Τα νέα παιδιά, ναι, μπορεί να τα βοηθήσει για τη μετέπειτα πορεία τους. Εγώ έχω τη δική μου ιστορία στον χώρο».

Υπάρχει κάποιο σχόλιο που να σε έχει πειράξει;
«Δεν πειράζομαι εύκολα. Αν είσαι 5,10 ή 20 χρόνια στον χώρο, να πειραχτείς. Τα χρόνια που είμαι εγώ δύσκολα πειράζομαι. Γενικώς».

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θέλεις πολύ να μιμηθείς;
«Οχι, δεν το βλέπω έτσι. Πολλά είναι τα πρόσωπα. Στο παιχνίδι δίνονται πολλές δυνατότητες και, ξέρεις, μπορεί να έρθει και ένα πρόσωπο που το θες πολύ και να μην είσαι καλός...», λέει στο tv εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved