Media

YFSF: Ο Τσαρούχας, η τρέλα του, η μπηχτή του Μαζωνάκη στην Ντενίση και η έκπληξη των Pyramidos

Η εμφάνιση που σήμερα μας έκανε - κι εμάς αλλά και τους κριτές του YFSF- να κλάψουμε στην κυριολεξία από τα γέλια, ήταν σίγουρα αυτή του Πασχάλη Τσαρούχα. 

Μετά την ιδιαιτέρως πετυχημένη μεταμφίεσή του σε Γρηγόρη Μπιθικώτση την περασμένη Κυριακή, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να κάνει των τραγουδιστή των Pyramidos. Ξέρετε, του απίθανου συγκροτήματος από την Ιαπωνία που τραγουδάει ελληνικά τραγούδια.

"Τα καγκέλια", είναι το σουξέ που δόθηκε στον Πασχάλη Τσαρούχα που πραγματικά το γλέντησε αυτό το βράδυ! Δεν έχουμε λόγια να σας περιγράψουμε το πάρτι που έγινε στο πλατό κατά την διάρκεια του γυρίσματος. Ακόμα και τα μέλη της κριτικής επιτροπής δυσκολευόντουσαν ακόμα και να μιλήσουν από τα γέλια, ο δε Γιώργος Μαζωνάκης στην κυριολεξία πνίγηκε γελώντας και τον έπιασε βήχας.

Δεν τον αδικούμε. Πραγματικά ήταν άθλος να μπορέσει κανείς να παραμείνει αγέλαστος και ανεπηρρέαστος από το θέαμα που έβλεπε επί σκηνής. Ο ίδιος ο Πασχάλης Τσαρούχας το καταχάρηκε κι ας είχε λίγο άγχος με τις ασυντόνιστες γυροβολιές που έπρεπε να κάνει χορεύοντας. Αλλά και με τους ακατανόητους στίχους αφού οι Pyramidos, δεν ξέρουν ελληνικά και τραγουδούνν ότι πιάνει το αυτί τους ακούγοντας τα ελληνικά τραγούδια.

Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό. "Δεν σου την είχαμε αυτήν την τρέλα" είπαν σχεδόν όλοι οι κριτές για άλλη μια φορά στον Πασχάλη Τσαρούχα, εκτός από την Μιμή Ντενίση που τόνισε οτι είναι ακόμα πιο τρελός (δεν είναι κρυφό πως οι δυο τους υπήρξαν μαζί στο μακρινό πια παρελθόν). Σιγά που θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω ο Γιώργος Μαζωνάκης που με νόημα την τσίκγλισε: "Κι εσύ που το ξέρεις"....

Και δεν της το είπε μια φορά... Το ξαναείπε αν και η Μιμή Ντενίση προσπάθησε να το "κόψει" λέγοντάς του "Έλα, σταμάτα"... Για να του απαντήσει τελικά πως έχουν συνεργαστεί. Χμμμ

Δείτε εδώ τα βίντεο με την εμφάνιση του Πασχάλη Τσαρούχα αλλά και του διαλόγου που ακολούθησε καθώς και αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved