Νικόλας Στραβοπόδης: Η πρόταση και ο ρόλος στο Τατουάζ
Media

Νικόλας Στραβοπόδης: Η πρόταση και ο ρόλος στο Τατουάζ

Τον Νικόλα τον γνωρίσαμε σαν αδίστακτο απαγωγέα μέσα από τη σειρά «Tατουάζ» στον Αlpha.

Ο νεαρός ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για το ρόλο, για το πώς προέκυψε η πρόταση.

«Όταν διάβασα τα πρώτα σενάρια ήθελα να τους τηλεφωνήσω και να ρωτήσω αν ήταν σίγουροι πως θέλανε να κάνω αρχηγό απαγωγής. Έγινε επίσης πολύ γρήγορα. Έντεκα το βράδυ έμαθα πως πήρα τον ρόλο και οκτώ το επόμενο πρωί, πήγα και τον έπαιξα. Από τις έντεκα μέχρι τις πέντε το πρωί διάβασα δέκα σενάρια για να καταλάβω τι γίνεται, να δω κάποια επεισόδια του «Τατουάζ» να καταλάβω πού το έχουν αφήσει, για να ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, προσπάθησα ν' απομνημονεύσω τις τριάντα σκηνές που είχα την πρώτη μέρα και συγχρόνως, έπρεπε να φαίνομαι φρέσκος για το γύρισμα. Πήγα με πολύ άγχος, αλλά από την πρώτη σκηνή κατάλαβα ότι θα γίνει κάτι καλό».

Πώς έγινε η πρόταση; «Τυχαία. Ήμουν στην Κύπρο, έκανα μια παράσταση εκεί, κάτι έγινε με έναν άλλον ηθοποιό και δόθηκε σε μένα ο ρόλος, από δεύτερη επιλογή. Ουσιαστικά, ήμουν λύση της τελευταίας στιγμής. Με είχανε δει, αλλά είχαμε μιλήσει για κάποιον άλλο ρόλο που θα γινόταν αργότερα», λέει στο περιοδικό Χάι και συνεχίζει:

«Μου ήρθε τη στιγμή που το είχα πολλή ανάγκη. Στην τηλεόραση βέβαια, εκτίθεσαι πολύ. Ακόμα και μια λάθος μπλούζα να βάλεις, μπορεί να χαλάσει ολόκληρη η σκηνή. Στο θέατρο, μπορεί να είσαι στην αρένα, να είναι δύσκολο, αλλά, έχεις τον χρόνο να κερδίσεις το κοινό. Στην τηλεόραση, όλη η ομάδα πρέπει να είναι καλή για να βγεις κι εσύ καλός. Αλλά, είναι μια οικογένεια, Σε βάζει αμέσως μέσα και θέλει να σε υιοθετήσει. Αλλιώς, με τους ρυθμούς που δουλεύουμε, θα ήταν ακατόρθωτο. Δουλέψαμε με πολύ κέφι, ποτέ δεν άκουσα τη φωνή ν' ανεβαίνει σε κανέναν, όλα γίνονται επαγγελματικά και μεθοδικά. Κι είναι όλοι μια παρέα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved