Οι σειρές του ΑΝΤ1 κερδίζουν το κοινό-Η τηλεθέαση για τον Φεβρουάριο
Media

Οι σειρές του ΑΝΤ1 κερδίζουν το κοινό-Η τηλεθέαση για τον Φεβρουάριο

Με ελληνικές σειρές, οι οποίες τερματίζουν πρώτες στους πίνακες τηλεθέασης, συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η δυναμική φετινή πορεία της Μυθοπλασίας στον ΑΝΤ1.

Mε περαιτέρω άνοδο ενισχύθηκε η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνοµα» τερματίζοντας πρώτη και τον Φεβρουάριο με μερίδιο τηλεθέασης 21,4% στο δυναμικό κοινό «18-54». Ειδικότερα, το μερίδιο της αύξησε ακόμη περισσότερο στο γυναικείο κοινό με τις γυναίκες στο «18-54» να σημειώνουν 25,2% τηλεθέαση.

Η «Γυναίκα χωρίς Όνομα» διατηρεί και αυτό το μήνα την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσή της με τη διαφορά στο γυναικείο κοινό «18-54» να φτάνει τις 6,4 ποσοστιαίες μονάδες από το δεύτερο κανάλι.

Άνοδο καταγράφει και η καθημερινή σειρά κοινωνικού μυστηρίου «Η επιστροφή» η οποία συνέχισε δυναμικά και τον Φεβρουάριο με μερίδιο τηλεθέασης 20,6%. Αυτή της η ανοδική πορεία καταγράφεται τόσο στα ανδρικά όσο και τα γυναικεία κοινά.

Η κωμική σειρά «Πέτα τη φριτέζα» καταγράφει σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος 2018– Φεβρουάριος 2019) μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο δυναμικό κοινό «18-54». Την ίδια στιγμή, η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις» από την πρώτη ημέρα προβολής της σημειώνει κατά μέσο όρο τηλεθέαση 18,6%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved