Media

YFSF: Από το Nomads δίπλα στον Ίαν Στρατή για τους Led Zeppelin (photos)

Έχοντας μαζί του έναν παίκτη του Nomads, ως guest, εμφανίστηκε στη σκηνή του YFSF σήμερα ο Ίαν Στρατής

Στον Ίαν το buzzer έδωσε να υποδηθεί τους θρυλικούς Led Zeppelin. Όχι όλους μαζί φυσικά, τον Frontman του συγκροτήματος Robert Plant. Ίσως.. του το χρώσταγε μετά την περασμένη εβδομάδα που τον είδαμε να κάνει την Καλομοίρα και κλάψαμε από τα γέλια.

Και λέμε του το χρώσταγε, γιατί πραγματικά με αυτή την εμφάνιση σήμερα ο Ίαν ήταν -κατά την γνώμη μας- σαρωτικός. Μελέτησε τόσο καλά τον πασίγνωστο ρόκερ που βγήκε στη σκηνή και η μίμησή του ήταν απλά τέλεια. Είτε φωνητικά, είτε κινησιολογικά, ήταν σαν να έβλεπες όντως στην σκηνή του YFSF5 τον Robert Plant.

Και πραγματικά το απόλαυσε κι ο ίδιος πάρα πολύ. Όπως απόλαυσε και το γυνακείο κοινό στο στούντιο την παρουσία του Γρηγόρη Μόργκαν από το Nomads 2 στα ντραμς. Ναι, έπαιξε κανονικά. Και ναι, έκαψε καρδιές, όπως ήταν αναμενόμενο.

Μέχρι κι η Μαρία Μπεκατώρου αναφέρθηκε σε εκείνον τόσες φορές που στο τέλος ο Δημήτρης Σταρόβας δεν κρατήθηκε και της την είπε λίγο : "Τι έγινε; Από που τον ξέρεις και τον έχεις πει τόσες φορές;" για να κάνει την Μαρία να γελάσει και να ανταπαντήσει "Με φέρνεις σε δύσκολη θέση κι είναι και εδώ και ο Αντώνης (ο άντρας της) αλλά θα το πω... Ε, εντυπωσιαστήκαμε σήμερα μαζί του".

Κατά τα άλλα ο Ίαν σάρωσε και στις καλές κριτικές. Και δικαίως.

Δείτε εδώ το βίντεο με την συγκλονιστική εμφάνισή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved