Media

YFSF: Φινάλε με την Χρύσπα ως Adele και κλάματα (photos- videos)

Συγκινητική ήταν Χρύσπα σήμερα στο YFSF μιμούμενη την Adele

Μετά τις "δύσκολες" στιγμές που πέρασε την περασμένη εβδομάδα η Χρύσπα, όταν κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε Βασίλη Καρρά (ακόμα κλαίμε), αυτήν την εβδομάδα είδε την τύχη και το buzzer να την ευνοούν δίνοντάς της κάτι που ήθελε πολύ. Την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια φαινόμενο, την Adele.

Εύκολο, όχι βέβαια, αλλά σίγουρα μια τεράστια πρόκληση για το γλυκό κορίτσι που "σκίζεται" κάθε εβδομάδα για να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή του YFSF5. Και αυτό ακριβώς έκανε και αυτήν την εβδομάδα αλλά με πολύ ανεβασμένη διάθεση. Κάτι που γούσταρε τρελά το τραγούδι που της δόθηκε και την ερμηνεύτρια, κάτι που κυκλοφόρησε και το δικό της νέο τραγούδι την Τετάρτη που μας πέρασε, η Χρύσπα ήταν στα καλύτερά της.

"Someone like you" ερμήνευσε επί σκηνής και φορτίστηκε τόσο που μετά το τέλος της εμφάνισής της δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Χρειάστηκε να την πάρει η Μαρία Μπεκατώρου μια μεγάλη αγκαλιά για να χαλαρώσει λίγο και να ξεκινήσει η διαδικασία της κριτικής, που ήταν για εκείνη εξαιρετικά καλή αφού εξίζου εξαιρετική ήταν και και η σημερινή της εμφάνιση.

Δείτε το βίντεο με την Χρύσπα ως Adele, εδώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved