Γωγώ Καρτσάνα: «Ο χαρακτηρισμός εναλλακτική έχει πολλές διαστάσεις»
Media

Γωγώ Καρτσάνα: «Ο χαρακτηρισμός εναλλακτική έχει πολλές διαστάσεις»

Η Γωγώ Καρτσάνα μιλά για τον ρόλο της στο «το σόι σου» και αναφέρεται στην πρόκληση, που έχει η ηρωίδα της.

Επιπλέον, λέει στο 7μέρες TV, για το αν ένα παιδί αποτελεί τον κύριο λόγο για ένα γάμο.

Ο χαρακτηρισμοί εναλλακτική ταιριάζει στην Αλίνα. Ταιριάζει και στη Γωγώ;

Ο χαρακτηρισμός εναλλακτική έχει πολλές διαστάσεις... Θα με χαρακτήριζα ως εναλλακτική, αλλά όχι απαραίτητα με τον ίδιο τρόπο που το εκδηλώνει η Αλίνα. Δεν θα έβγαινα γυμνή να διαμαρτυρηθώ για τα δικαιώματα των ζώων, αλλά σίγουρα δεν υιοθετώ στερεότυπα και συμβάσεις στον τρόπο που ζω. Επίσης, αντιλαμβάνομαι πως ο τρόπος που ζούμε επηρεάζει το περιβάλλον και πως μόνο αν ο καθένας μας έρθει πιο κοντά στη φύση, την αγαπήσει και τη φροντίσει όπως φροντίζει το σπίτι του, θα έχουμε ένα καλύτερο κόσμο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στον συγκεκριμένο χαρακτήρα;

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι το να περάσουν η φιλοσοφία που πρεσβεύει η Αλίνα και ο χαρακτήρας της στον κόσμο με το σεβασμό που της αρμόζει και όχι με τη μορφή καρικατούρας. Υπάρχει η τάση, ρόλοι με διαφορετικότητα στην κουλτούρα να παρουσιάζονται υπερβολικά κωμικοί, ώστε να γίνουν πιο προσεγγίσιμοι για το κοινό. Έχω καταφέρει όμως να κάνω την Αλίνα το κορίτσι της διπλανής πόρτας, το κορίτσι που η οικογένεια της την κατανοεί και τη στηρίζει για το διαφορετικό της.

Αλίνα και Διονύσης παντρεύονται παρά το γεγονός ότι αρχικά απορρίπτουν το γάμο ως ιδέα. Τελικά είναι το παιδί ο πιο σημαντικός λόγος για να παντρευτεί ένα ζευγάρι;

Είναι μια άποψη που επικρατεί στην κοινωνία. Όμως, ο πιο σημαντικός λόγος για να παντρευτεί ένα ζευγάρι και για να κάνει παιδί είναι η αγάπη και ο σεβασμός που μοιράζονται ο ένας για τον άλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved