Survivor: Ιουλιέτα Κίτρινου: «Με κούρασε η βρομιά που επικρατούσε»!
Media

Survivor: Ιουλιέτα Κίτρινου: «Με κούρασε η βρομιά που επικρατούσε»!

Η Ιουλιέτα Κίτρινου μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor: Ελλάδα-Τουρκία.

Αναφέρθηκε στην αποχώρησή της και σε όσα την κούρασαν.

Πώς είσαι μετά την αποχώρηση;

Νιώθω περίεργα. Είχα κουραστεί τις τελευταίες μέρες. Ήμουν λίγο πιεσμένη, μου έλειπε και η Ελλάδα. Είμαι καλά που γύρισα. Βέβαια μέχρι να συνηθίσω υπάρχουν στιγμές που ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει πως γύρισα από το νησί. Αλλά είμαι καλά.

Τι σε κούρασε περισσότερο;

Η βρομιά που επικρατούσε! Δεν είχα νιώσει ποτέ τον εαυτό μου πιο βρόμικο στη ζωή μου! Το περίμενα, αλλά άλλο να το ζεις και άλλο να το φαντάζεσαι, ειδικά για εμάς τις γυναίκες.

Βγήκες προτεινόμενη από την αρχή. Επηρεάστηκε η ψυχολογία σου;

Δεν το περίμενα την πρώτη φορά να είμαι υποψήφια και ειδικά με τόσες ψήφους από τους συμπαίκτες μου. Το θεώρησα άδικο, τουλάχιστον αγωνιστικά. Είχα φέρει νίκες και υπήρχαν άτομα τα οποία δεν είχαν φέρει καμία νίκη. Εγώ όμως δεν είχα μπει σε κάποιες κλίκες και ήθελα να κρατάω μια ουδέτερη στάση και πολύ καλά, οπότε δεν ήθελα ούτε να αδικήσω ούτε να έρθω πιο κοντά με κάποια άτομα, αδικώντας κάποια άλλα. Ήθελα πρώτα να τους γνωρίσω όλους το ίδιο καλά και μετά να αποφασίσω και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ψηφίστηκα την πρώτη φορά. Το ότι με κράτησε ο κόσμος, * με χαροποίησε ιδιαίτερα. Δεν κράτησα κακία σε κανέναν. Τη δεύτερη φορά το δικαιολόγησα απολύτως διότι την τελευταία εβδομάδα ένιωσα τόσο αδύναμη... Σηκωνόμουν και ζαλιζόμουν, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ ούτε να ανταπεξέλθω σωστά στα αγωνίσματα.

Λόγω της πείνας;

Μπήκα πολύ αδύνατη στο νησί και επειδή γενικά δεν τρώω πάρα πολύ, νόμιζα ότι δεν θα με επηρέαζε, αλλά μετά τις πρώτες δέκα μέρες πραγματικά πείναγα. Ίσως όλο αυτό να με είχε εξαντλήσει.

Αυτά δήλωσε στο περιοδικό 7μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved