Ρένια Λουιζίδου: «Αν υπήρχε  μυστικό για μια ευτυχισμένη οικογένεια δεν θα ήταν τόσα τα διαζύγια»
Media

Ρένια Λουιζίδου: «Αν υπήρχε μυστικό για μια ευτυχισμένη οικογένεια δεν θα ήταν τόσα τα διαζύγια»

Η Ρένια Λουιζίδου αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες στη σειρά το σοι σου.

Επίσης, αναφέρεται στην οικογένεια και στην πατέντα, που σώζει την οικογένεια από όλες τις καταστάσεις.

Σε μια σειρά που κρατάει πέντε χρόνια, πρέπει να βρίσκετε συνέχως προκλήσεις για να συνεχίζετε;

Θα σας μιλήσω για τον εαυτό μου αυτήν τη στιγμή και όχι πριν από 20 χρόνια. Είκοσι χρόνια πριν ήθελα να κάνω πολύ διαφορετικά πράγματα μεταξύ τους. Είκοσι χρόνια μετά, με ενδιαφέρει να κάνω πράγματα που με ικανοποιούν, δεν κυνηγάω την αλλαγή. Αυτήν τη στιγμή έχουμε διαμορφώσει μια συνθήκη που δουλεύουμε καλά μεταξύ μας, κάνουμε μια δουλειά που μας αρέσει και οι σχέσεις μας είναι λίγο οικογενειακές, συγγενικές. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, ξέρω ότι σίγουρα θα δυσκολευτούμε να φύγουμε από το «Σόι», με την έννοια ότι έχουμε πραγματικά συνδεθεί μεταξύ μας.
Εκτός κάμερας, οι μεγαλύτεροι κάνουν παρέα με τοι» μεγαλύτερους και οι μικρότεροι με τους μικρότερους;

Όχι, το ίδιο τουρλουμπούκι που γίνεται στη σειρά γίνεται και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ανακατεμένοι όλοι με όλους. Εγώ, δηλαδή, με τους ηθοποιούς που παίζουν τα παιδιά μου έχω μητρική και φιλική σχέση ταυτόχρονα. Εσείς ως μαμά μοιάζετε περισσότεροι με τη Χαρούλα ή με την Αλεξάνδρα; Ως πραγματική μαμά δεν μοιάζω με καμία από τις δύο... ελπίζω! (γέλια). Κατ' αρχάς, δεν μπορώ να μοιάσω με τη Χαρούλα, γιατί αυτή έχει ένα ασκέρι παιδιών, ενώ εγώ ένα όλο κι όλο. Ούτε θέλω να πιστεύω και να ελπίζω ότι είμαι τόσο παρεμβατική όσο η Χαρούλα στη ζωή του παιδιού μου. Επίσης δεν είμαι ο μπελάς που είναι η Αλεξάνδρα (γέλια). Ποια είναι η σχέση «κ Χαρούλα* με την Αλίνα; Νομίζω ότι για τόσο κολλημένη μάνα που είναι η Χαρούλα με το γιο της, έχει κάνει αριστουργηματική δουλειά με τη νύφη της! Συνήθως αυτού του είδους οι μάνες είναι εχθρικές με τις κοπέλες των γιων τους, αλλά η Χαρούλα αγαπάει την Αλίνα και την έχει εντάξει στην οικογένεια σαν παιδί της, παρότι είναι τόσο εναλλακτική και τόσο προχωρημένη. Ταυτόχρονα όμως είναι καλό παιδί και αυτό είναι σε θέση να το καταλαβαίνουν οι Χαμπαίοι. Αγαπάει πολύ το γιο τους, είναι η ιδανική για αυτόν και την έχουν αγκαλιάσει με υποδειγματική αγάπη.

Μυστικό για μια ευτυχισμένη οικογένεια υπάρχει;

Αν υπήρχε, δεν θα ήταν τόσα τα διαζύγια ούτε τόσοι οι άνθρωποι που τρέχουν στους ψυχολόγους! Η μόνη πατέντα που λειτουργεί και που σώζει όλες τις καταστάσεις σε μια οικογένεια είναι να αγαπιούνται αν το σώζει κι αυτό δηλαδή, γιατί πολλές φορές από την υπερβολική αγάπη πνίγεις τους ανθρώπους. Η κατανόηση και η αποδοχή του άλλου ως αυτού που είναι και όχι αυτού που εσύ φαντάζεσαι, είναι το άλφα και το ωμέγα...είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved