Κώστας Τσουρός: Θα είναι του χρόνου με τη Ναταλία Γερμανού; Τι απαντά ο ίδιος
Media

Κώστας Τσουρός: Θα είναι του χρόνου με τη Ναταλία Γερμανού; Τι απαντά ο ίδιος

Ο Κώστας Τσουρός φέτος απολαμβάνει την επιτυχία της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται! που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού

Τι αποκαλύπτει όμως για το μέλλον της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια; Διαβάστε τι είπε...

Τι σε χαλαρώνει µέσα στην ηµέρα;

Μέχρι την προηγούµενη εβδοµάδα δεν είχα τίποτα να µε χαλαρώνει µέσα στην ηµέρα (σ.σ.: γελάει)! Πάντως αρκούµαι µε πολύ απλά πράγµατα. Μου αρέσει να πηγαίνω µε φίλους για φαγητό, µου αρέσει να κάθοµαι στο σπίτι. ∆ηλαδή θα ήθελα, αν είχα ελεύθερο χρόνο, να κάθοµαι όλη µέρα στο σπίτι.

Του χρόνου θα είσαι µε τη Ναταλία;

Εχω συµβόλαιο µε τον Alpha οπότε, αν είναι και αυτή η πλευρά ικανοποιηµένη, νοµίζω πως θα συνεχίσουµε. ∆εν ξέρω αν θα συνεχιστεί η εκποµπή γιατί είµαι καινούργιος ακόµα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναείµαι σε αυτή.

Εχεις νιώσει επαγγελµατική ανασφάλεια;

Από τότε που πέρασα στην ψυχαγωγία, είµαι λίγο πιο ανασφαλής. Πριν ήµουν στο δελτίο ειδήσεων, το δελτίο εκ των πραγµάτων υπάρχει. ∆εν υπήρχε θέµα για το τι θα κάνω του χρόνου. Τώρα υπάρχει αυτή η ανασφάλεια για το επόµενο βήµα. ∆εν είναι τόσο δεδοµένα τα πράγµατα πια, αλλά γενικά έχω εµπιστοσύνη στις ικανότητές µου. Οτιδήποτε στραβό και να συµβεί θα µπορέσω να βρω την άκρη.

Εχεις σκεφτεί δική σου εκποµπή;

∆εν νοµίζω. Ακόµα µου αρέσει να είµαι µέλος µιας οµάδας, µου αρέσει και η παρέα και µου αρέσει να µοιράζοµαι τον τηλεοπτικό αέρα µε άλλους ανθρώπους. ∆εν θα ήθελα ακόµα να κάνω κάτι δικό µου.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved