Κ. Τσουρός: «Είμαι ευγνώμων για οτιδήποτε γράφουν οι συνάδελφοι για εμένα. Με τις κακοήθειες γελάω»
Media

Κ. Τσουρός: «Είμαι ευγνώμων για οτιδήποτε γράφουν οι συνάδελφοι για εμένα. Με τις κακοήθειες γελάω»

Ο Κώστας Τσουρός τον οποίο απολαμβάνουμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού Καλύτερα δε γίνεται!, μιλάει για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα φώτα της δημοσιότητας και αποκαλύπτει πόσο τον ενοχλούν όλα όσα γράφονται για την προσωπική του ζωή. 

Διαβάστε τι είπε...

Σε ενοχλούν δηµοσιεύµατα που αφορούν την προσωπική σου ζωή;

Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, και στο λέω ειλικρινά. Επειδή κι εμείς βρισκόμαστε σε αυτόν τον χώρο και κάνουμε κάτι αντίστοιχο για τους άλλους, θεωρώ ότι είναι εκ των ων ουκ άνευ να συμβαίνει και με εμένα. Η έκταση, βέβαια, δεν είναι η ίδια όπως με άλλους, αλλά δεν με ενοχλεί. Και έχω διαβάσει και οικτρά ψεύδη σε δημοσιεύματα, αλλά γελάω. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να στενοχωρηθώ πια. Δεν σου κρύβω πως στην αρχή με είχε προβληματίσει λίγο, αλλά στην πορεία το συνήθισα, γιατί έχω δεχτεί πολλά σχόλια. Δεν με ενοχλεί.

Θα πεις στους γονείς σου ότι το τάδε δεν ισχύει;

Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία, γιατί οι γονείς μου ξέρουν ποιος είμαι. Δεν περίμεναν να με μάθουν από δημοσιεύματα.

Μπορεί, όµως, να διαβάσουν µια κριτική και να στενοχωρηθούν.

Ναι, έχει τύχει να στενοχωρηθούν, αλλά τους έχω εξηγήσει ότι αυτό είναι. Ο καθένας μπορεί να γράφει για τον οποιονδήποτε λόγο το οτιδήποτε. Δεν το πολυκαταλαβαίνουν, βέβαια. Εχουν γράψει, όμως, και πολύ ωραία πράγματα για εμένα, δεν είμαι αχάριστος. Είμαι ευγνώμων για οτιδήποτε γράφουν οι συνάδελφοι για εμένα. Αλλά με τις κακοήθειες γελάω.

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved