Ζέτα Δούκα: Επιστρέφει στην tv με δική της εκπομπή
Media

Ζέτα Δούκα: Επιστρέφει στην tv με δική της εκπομπή

Η Ζέτα Δούκα επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εκπομπή με θέμα το ευ ζην.

Σύμφωνα με το people, η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Κυριακή μεσημέρι, θα έχει διάρκεια μία ώρα και όπως αναφέρει στέλεχος του καναλιού, «θα βγει στον αέρα μέσα στον Απρίλιο και θα βασίζεται στην πρωτοποριακή πλατφόρμα Thrive Glibal, της Arianna Huffington, εξ ου και το όνομα της εκπομπής θα είναι Thrive».

Η Ζέτα Δούκα, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, έδωσε κάποιες πρώτες πληροφορίες για το ύφος και τη θεματολογία της εκπομπής: «Θα έχει να κάνει με το κομμάτι του ευ ζην και της ισορροπίας στην καθημερινή μας ζωή. Πώς καθημερινά ισορροπούμε το επάγγελμα μας Ρε την προσωπική μας ζωή και την κοινωνική μας δράση».

Σε κάθε επεισόδιο θα φιλοξενούνται δύο καλεσμένοι, ένας αναγνωρίσιμος καλλιτέχνης ή παρουσιαστής, που θα αποκαλύπτει στον καναπέ της εκπομπής τα δικά του μυστικά ευζωίας, καθώς και ένας άνθρωπος της καθημερινής ζωής που φροντίζει το σώμα και το πνεύμα του. Η ίδια η παρουσιάστρια είναι πλήρως ενημερωμένη γύρω από τις διατροφικές συνήθειες και την υγεία του σώματος, ενώ από το 2007 έχει δημιουργήσει έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, την ΑΝΑΣΑ, με στόχο την ενημέρωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των ανθρώπων που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved