Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Η Ελεάννα, με έχει αφήσει άναυδη»
Media

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Η Ελεάννα, με έχει αφήσει άναυδη»

Επέστρεψε στην τηλεόραση με ένα ρόλο που εκπλήσσει ακόμη και την ίδια.

Η Μαριάννα Πολυχρόνιδη πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΟΡΕΝ, «Πρίγκιπας της φωτιάς» υποδυόμενη μια σκληρή γυναίκα, που έχει μία μόνο αλλά, όπως φαίνεται, πολύ σημαντική αδυναμία...

Να ξεκινήσω με το σχόλιο ότι σου πάει ο ρόλος της αδίστακτης γυναίκας. Πώς έχεις την Ελεάννα στο μυαλό σου;

«Δεν μπορώ αυπό που έχω στο μυαλό μου να διαφέρει από αυτό που έχει στο μυαλό του ο κύριος Κυρίτσης. Πολλές φορές η Ελεάννα μου παραφαίνεται αδίστακτη κι εκεί υπάρχει μια μικρή «διαφωνία». Πάντα, όμως, υπάρχει κάποιος στόχος μέσα στο μυαλό του, οπότε δεν μπορώ να τη μαλακώσω. Η Ελεάννα, όπως εξελίσσεται η σειρά, με έχει αφήσει κάπως άναυδη. Βλέπουμε αρχικά μια γυναίκα σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, έχει επιβληθεί, έχει κατακτήσει τους στόχους της και όλοι την ακούν υποχρεωτικά αλλά στην πορεία θα αποκαλυφθεί ότι έχει κι αυτή ένα τρωτό σημείο, μια αχίλλειο πτέρνα. Και είναι πολύ πιο ευαίσθητη σε σχέση με το σημείο αυτό από ό,τι κι εγώ φανταζόμουν.

Αυτή η αχίλλειος πτέρνα είναι ο Στέλιος;

«Ναι».

Τι τους χώρισε;

«Από τη μια η φιλοδοξία της κι από τη άλλη, προσπαθώντας ως ηθοποιός να την ψυχολογήσω, προκειμένου να υπερασπιστώ, βλέπω ότι ισχύει αυτό που λέει: «Εσύ άλλαξες, όχι εγώ»! Εκείνη ήταν πάντα φιλόδοξη, ήταν όμως κι εκείνος. Όταν λοιπόν εκείνος αποφάσισε να παραιτηθεί από το πανεπιστήμιο, ένα μήνα πριν παντρευτούν, εκείνη δεν το άντεξε».

Από την άλλη έχει πολλά πάρε-δώσε με τον Ερρίκο, έναν επικίνδυνο άνθρωπο.

«Ο Ερρίκος είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας στην οποία δουλεύει η Ελεάννα και ξέρει πόσο επικίνδυνος είναι. Κοινό σημείο τους είναι ότι θέλουν να καταστρέψουν τον Ανδρέα.

Θα επιχειρήσει να προειδοποιήσει τη Μάγια σχετικά αυτόν;

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τη Μάγια όντως τη συμπαθεί. Δεν θα της μιλήσει, αλλά θα πει στον Ερρίκο ότι δεν θέλει να την πληγώσει. Ως Μαριάννα έχω μια αγωνία πώς θα εξελιχθεί η σχέση της με τη Μάγια», αναφέρει στο 7μερες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved