Ιωάννα Λίλη: «Η ιστορία μιας κοπέλας με συνεπήρε και μετά ήθελα τον χρόνο μου για να συνέλθω»
Media

Ιωάννα Λίλη: «Η ιστορία μιας κοπέλας με συνεπήρε και μετά ήθελα τον χρόνο μου για να συνέλθω»

Η Ιωάννα Λίλη μίλησε για την εκπομπή Revenge Body όπου θα παρουσιάζει στο Open tv. 

Μια εκπομπή με ιστορίες ξεχωριστές και ανθρώπους που θέλουν να δουν τον εαυτό τους να γίνεται καλύτερος.

Στο Revenge Body, σε αντίθεση με άλλα παρόμοια ριάλιτι, οι παίκτες δεν θα υποβάλλονται σε αισθητικές επεμβάσεις, αλλά θα βελτιώνουν την εξωτερική τους εμφάνιση με φυσικούς τρόπους, όπως διατροφή, γυμναστική και σωστή άθληση, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου.

«Εμείς έχουμε τους ειδικούς που θα βοηθήσουν τους παίκτες να βελτιώσουν την εικόνα τους. Είμαι ευγνώμων για αυτούς τους ανθρώπους που δήλωσαν συμμετοχή, μας εμπιστεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας εμπειρίες και βιώματα. Ουσιαστικά, εμείς τους πλησιάζουμε όσο πιο ανθρώπινα γίνεται και τους παραπέμπουμε εκεί που πρέπει ώστε να έχουν πλήρη υποστήριξη» εξήγησε στο people η Ιωάννα Λίλη.

Ο δικός της ρόλος, εκτός από εκείνος της παρουσιάστριας, θα είναι συμβουλευτικός και υποστηρικτικός: «Στηρίζω ηθικά. Μέχρι στιγμής, θεωρώ πως έχω βγάλει τον καλύτερο μου εαυτό στους ανθρώπους που έχουν έρθει κοντά μου. Μου έχουν εκμυστηρευτεί πράγματα, ενώ μου έχουν δώσει πολλά και σημαντικά στοιχεία για τη ζωή τους. Ήδη έχουμε γυρίσει ορισμένα επεισόδια και όλες οι ιστορίες έχουν ενδιαφέρον. Όλες είναι ξεχωριστές. Ειδικά η ιστορία μιας κοπέλας με συνεπήρε και μετά ήθελα τον χρόνο μου για να συνέλθω. Υπήρχε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Αλλά δεν θα σου αποκαλύψω παραπάνω πράγματα Θα τα δείτε σύντομα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved