Eλένη Κρίτα: «Αν θες να έχεις την αξιοπρέπειά σου, ρισκάρεις και έναν ρόλο»
Media

Eλένη Κρίτα: «Αν θες να έχεις την αξιοπρέπειά σου, ρισκάρεις και έναν ρόλο»

Η ηθοποιός για πρώτη φορά έκανε καθημερινό σίριαλ το οποίο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του.

Η Ελένη Κρίτα μίλησε για τον ρόλο της στο «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχθεί.

Και πρόσφατα πάλι ένας πολύ ωραίος ρόλος στο «Οσο έχω εσένα»...

«Δεν είχα ξανακάνει καθημερινό. Ηταν πολύ κουραστικό. Πολύωρα γυρίσματα και πολλές ώρες αναμονής, δύσκολο το πρόγραμμα. Αλλά ήταν μια δουλειά αξιοπρεπής! Αδικήθηκε από το κανάλι, βέβαια, λόγω των ριάλιτι με τις αλλαγές της ώρας. Πολύ ωραίο καστ...».

Ανήθικες προτάσεις έχετε δεχτεί;

«Στη δουλειά; Φυσικά! Εννοείται... Τι σας κάνει τόση εντύπωση, που όλοι το ανακαλύπτουν τώρα και αντιδρούν λες και ανακάλυψαν την Αμερική; Αυτά υπήρχαν εξαρχής. Κάποιος μπορεί να εκμεταλλευτεί το ότι εξαρτάται η δουλειά σου από εκείνον και να σου προτείνει κάτι. Από κει και πέρα, εξαρτάται από σένα πώς θα το διαχειριστείς. Δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνουν έπειτα από 20 χρόνια και λένε: «Μου άνοιξε στη σουίτα του μόνο με το μπουρνούζι». Συγγνώμη! Τι δουλειά είχες στη σουίτα του 1 η ώρα τη νύχτα; Αν μου προτείνουν να πιούμε ποτό μετά το πάρτι στη σουίτα, δεν θα πάω!Κόβεις τη φόρα αμέσως. Αλλά και καταπρόσωπο να σ' το πει ο άλλος, πάντα μπορείς να πεις «όχι». Θέλετε να μου δώσετε τον ρόλο έτσι; Καλώς. Δεν θέλετε; Δεν πειράζει, καλή καρδιά!

Κι εσείς θα έχετε άλλες να χρησιμοποιήσετε και εγώ θα βρω κάτι άλλο να κάνω. Οχι «το δέχτηκα τότε, γιατί τι άλλο να κάνω και το λέω μετά από 30 χρόνια»! Ας έλεγες «όχι» και ας διακινδύνευες τον ρόλο. Κάτι παίρνεις, κάτι δίνεις. Αν θες να έχεις την αξιοπρέπειά σου, ρισκάρεις και έναν ρόλο», λέει στην Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved