Αμαλία Αρσένη: Η κόρη του αείμνηστου πολιτικού… αναστατώνει το «Σόι σου»
Media

Αμαλία Αρσένη: Η κόρη του αείμνηστου πολιτικού… αναστατώνει το «Σόι σου»

Ανατροπές και μπερδέματα έρχονται στη δημοφιλή σειρά του Alpha και ένα guest που θα συζητηθεί, αυτό της Αμαλίας Αρσένη, κόρης του αείμνηστου πολιτικού Γεράσιμου Αρσένη, η οποία έχει χαράξει τη δική της πορεία στον χώρο της τέχνης εδώ και χρόνια.

Η Αμαλία Αρσένη, λοιπόν, φαίνεται να είναι μια από αυτές τις όμορφες και ταλαντούχες ηθοποιούς οι οποίες δέχονται να κάνουν γκεστ στην επιτυχημένη σειρά του Alpha χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα γυρίσματα και όλο το team υπήρξε εξαιρετικό και πολύ βοηθητικό. Απ' όταν διάβασα το σενάριο του επεισοδίου μού άρεσε πολύ, είναι καλογραμμένο και όλα ήταν πολύ θετικά» λέει η Αμαλία στην «Espresso» και συνεχίζει:

«O ρόλος μου έχει πολύ στενή σχέση με τον ρόλο της Αντωνίας (Ιωάννα Ασημακοπούλου), με την οποία ήρθαμε πολύ κοντά και θεωρώ ότι είναι πολύ καλό παιδί και ταλαντούχα συνάδελφος». Οπως προσθέτει, μάλιστα, χρειάστηκε να δει επεισόδια από το σίριαλ πριν από το γύρισμά της για να μπορέσει να μπει στο κλίμα. «Είναι πολύ προσεγμένη δουλειά και πολύ καλού επιπέδου, από αυτές που κερδίζουν τον τηλεθεατή» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved