Aμαλία Αρσένη:  Απαγορευμένος έρωτας για την κόρη του Γεράσιμου Αρσένη
Media

Aμαλία Αρσένη: Απαγορευμένος έρωτας για την κόρη του Γεράσιμου Αρσένη

Η κόρη του αείμνηστου πολιτικού, Γεράσιμου Αρσένη… εισβάλει στο «το σοι σου» ως Ελενίτσα και φέρνει τα πάνω κάνω.

Ο τίτλος του επεισοδίου, που υπογράφει ο Γιώργος Κόκουβας, είναι «Για μιαν Ελενίτσα» και θα το δούμε στις 12 Μαρτίου, στις 21.00. Ποια είναι όμως η υπόθεση; Ο φτερωτός θεός τoυ έρωτα χτυπά την Ελενίτσα (Αμαλία Αρσένη), τη βοηθό των Ζουζουνέλ στο φαρμακείο, και όλα δείχνουν πως ο ώριμος άντρας που της πήρε το μυαλό είναι… ο Μενέλαος (Παύλος Ορκόπουλος)!

Η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) και η Αντωνία αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση του απαγορευμένου έρωτα και όταν τα στοιχεία τις οδηγήσουν στον πεθερό τους, θα κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την Ελενίτσα να εξομολογηθεί τι νιώθει στον Μενέλαο. Πώς θα σταματήσουν τη «βόμβα» όμως, καθώς η Ελενίτσα έρχεται έτοιμη για όλα στο κυριακάτικο τραπέζι των Τριαντάφυλλων; Και, κυρίως, πώς θα αντιδράσει η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) όταν βγει στο φως η αλήθεια για τις συχνές συναντήσεις του Μενέλαου με την πιτσιρίκα υπάλληλο; Το σίγουρο είναι ότι το σόι θα γίνει πάλι άνω κάτω.

Η Αμαλία Αρσένη μιλώντας, τέλος, για τα θεατρικά της αποκαλύπτει στην Espresso: «Εχω πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου στο Από Μηχανής Θέατρο με το έργο “170 τετραγωνικά”. Είναι γραμμένο από έναν νέο αξιόλογο συγγραφέα, τον Γιώργη Τσουρή. Είναι ένα νεοελληνικό έργο, το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Γιώργος Παλούμπης. Ηταν όνειρό μου να δουλέψω μαζί του μια μέρα. Ελπίζω να είναι ωραίο το αποτέλεσμα, γιατί δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα φανεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved