Media

MasterChef: Η απροσδόκητη αποχώρηση και η «απολογία» μπροστά τους κριτές!

Gossip-tv Team

Μια απροσδόκητη αποχώρηση είχαμε το βράδυ της Τρίτης στο MasterChef!

Η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη έχασε μια ακόμη παίκτρια.

Η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα αρκετά δύσκολο πιάτο. Η «μάχη» ανάμεσα στις τέσσερις παίκτριες κρίθηκε στις λεπτομέρειες οι οποίες απαγόρευαν την οποιαδήποτε εισβολή της φαντασίας τους και απαιτούσε λεπτό χειρισμό στις τεχνικές, γρήγορη και εφευρετική αντίδραση στα λάθη.

Μία από τις τέσσερις πήρε τον δρόμο για την έξοδό από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef οριστικά. Οι δυο παίκτριες που έμειναν τελευταίες περιμένοντας να ακούσουν το αποτέλεσμα ήταν η Άλκηστις και η Λιζ.

Η πρώτη μάλιστα πριν ακούσει το όνομα εκείνης που θα αποχωρούσε, θέλησε να κλείσει τις οποίες παρεξηγήσεις και απολογήθηκε για τη συμπεριφορά της.

«Στη πορεία του παιχνιδιού άλλαξα γιατί έγιναν κάποια λάθη από τον δικό μου χαρακτήρα, δεν ήθελα να βγάλω επιθετικότητα και διάφορα αρνητικά. Προσπάθησα να ηρεμήσω, να αφοσιωθώ στα πιάτα μου και να γίνει ένα μάθημα. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έφτανα μέχρι εδώ», είπε στους κριτές ενώ αργότερα μιλώντας στην κάμερα ανέφερε: «Μου δόθηκε μια ωραία ευκαιρία από τον κύριο Κοντιζά. Δεν είναι αυτή η κοπελιά, η οποία δε σέβεται κι έχει θράσος και εννοείται ότι ήθελαν να κλείσω την κάθε παρεξήγηση προτού φύγω», είπε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια από τις δυο παίκτριες αποχώρησε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved