Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο πρώτος μήνας σε αριθμούς
Media

Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Ο πρώτος μήνας σε αριθμούς

Το Survivor έχει ήδη συμπληρώσει ένα μήνα από τότε που οι 24 παίκτες των δύο ομάδων, Ελλάδας και Τουρκίας, ξεκίνησαν το περιπετειώδες ταξίδι τους στον Άγιο Δομίνικο.

12 Έλληνες και 12 Τούρκοι πήραν τη θέση τους στους στίβους μάχης του Survivor και στη δύσκολη επιβίωση στο νησί με στόχο τη νίκη που θα οδηγήσει στο μεγάλο έπαθλο.

Σήμερα συνεχίζουν 23 παίκτες στο παιχνίδι, 12 στην ελληνική ομάδα και 11 στην τουρκική.

Από την έναρξη του παιχνιδιού μέχρι σήμερα έχουν περάσει 31 παίκτες. Έχουν αποχωρήσει 8 παίκτες, 4 από κάθε ομάδα. Λόγω τραυματισμών έχουν αποχωρήσει δύο από την ελληνική και ένας από την τουρκική ομάδα.
Στο διάστημα αυτό έχουν προστεθεί 6 νέοι παίκτες, 4 στην ελληνική και δύο στην τουρκική ομάδα. Η τελευταία είσοδος ήταν της Κατερίνας Δαλάκα και της Σαμπριγιέ για την τουρκική ομάδα.
Μέχρι σήμερα η ελληνική ομάδα έχει κερδίσει τρεις ασυλίες έναντι δύο της αντίπαλης ομάδας. Συνολικά στα παιχνίδια έχει 11 νίκες η ελληνική ομάδα και 15 η τούρκικη ενώ καταγράφεται και μία ισοπαλία.

Το Survivor σε αριθμούς, μέχρι σήμερα:

Έχουν προβληθεί 25 επεισόδια
Καταγράφονται συνολικά 80 ώρες προβολής
Η ομάδα παραγωγής μετράει 225 ώρες γυρισμάτων
Στο παιχνίδι έχουν οργανωθεί 50 συνολικά αγώνες
Οι 11, από αυτούς, ήταν αγώνες ασυλίας.

Στον ένα μήνα προβολής το Survivor, καταγράφει ποσοστά τηλεθέασης, στο γενικό σύνολο 17,4%, και 17,8% στο νεανικό κοινό ηλικίας 15-44. Σε ξεχωριστές κατηγορίες κοινού σημειώνει υψηλότερα ποσοστά, στους άντρες ηλικίας 25-34 φτάνει κατά μέσο όρο 20,2% ενώ στις γυναίκες ηλικίας 18-24, 19,1%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved