Ιωάννα Λίλη: «Το συγκεκριμένο project το θεώρησα πρόκληση»
Media

Ιωάννα Λίλη: «Το συγκεκριμένο project το θεώρησα πρόκληση»

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής «Revenge Body» θα παρακολουθούμε την Ιωάννα Λίλη με τους συνεργάτες της να υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους.

Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη και θέλουν να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί - εξωτερικά και εσωτερικά.

«Όπως για τον κάθε άνθρωπο, έτσι και για εμένα το συγκεκριμένο project το θεώρησα πρόκληση. Να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Παρακολουθούσα το αμερικανικό και είναι ένα project το οποίο σε καθηλώνει, σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά συνάμα στόχος του είναι να δημιουργήσουμε υγιή πρότυπα και να παρέμβουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας ως κύριο γνώμονα τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια» αναφέρει στο «Tv Εθνος» η Ιωάννα Λίλη και προσθέτει:

«Κάθε ιστορία του κάθε ανθρώπου που έκανε το βήμα και ήρθε στην εκπομπή είναι ξεχωριστή. Δεν μπορώ να διαχωρίσω μία απ' όλες αυτές. Αλλά αυτό που θα αρκεστώ να πω είναι και πάλι ο συγκεκριμένος σκοπός του project. Οπως οφείλουμε να καλλιεργούμε το πνεύμα μας και το μυαλό μας, οφείλουμε να μην παραμελούμε το σώμα μας και γενικότερα την εξωτερική μας εμφάνιση, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας. Η ανανέωση και η ομορφιά μας δημιουργούν συναισθήματα ψυχικής ευφορίας. Μας δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, όπου αυτό εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Τόσο απλό», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved