Μαρία Αντωνά: Η συνεργασία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Μαρία Αντωνά: Η συνεργασία με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Ένα νέο και φρέσκο πρόσωπο, μία κοπέλα που βουτά στα βαθιά και τα καταφέρνει, ένα κορίτσι πολλά υποσχόμενο στο τηλεοπτικό τοπίο...

Η Μαρία Αντωνά συστήνεται στο ευρύ κοινό μέσα από το «Happy Day» στον Αlpha.

Πώς κυλά η συνεργασία με τη Σταματίνα τσιμτσιλη και την υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής;
«Η συνεργασία με τη Σταματίνα κυλάει όπως θα μπορούσε να κυλάει μια συνεργασία με έναν άνθρωπο που σε ξεχωρίζει, σε εμπιστεύεται και σου δίνει μια τόσο μεγάλη ευκαιρία όσο έδωσε εκείνη σ' εμένα. Αισθάνομαι υποχρέωση να της δείχνω με πράξεις περισσότερο και λιγότερο με λέξεις την ευγνωμοσύνη μου. Στο μυαλό μου ο πιο σίγουρος τρόπος για να κατανοήσει κάποιος το πόσο τον ευχαριστείς είναι να του επιβεβαιώσεις ότι αυτά που σκέφτηκε για σένα θα τα κάνεις πράξη. Όσο γιο τους υπόλοιπους της παρέας, έχοντας πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μένα, ένιωσα ότι ήξεραν όλοι πώς θα με κάνουν να νιώσω άνετα και όμορφα. Εκτός από τη γνώση, είχαν και τη θέληση. Γι' αυτό τους ευχαριστώ διπλά»

Ποιες ήταν οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες ούσα καινούργια σε μια καθημερινή και πολύωρη εκπομπή;
«Κυρίως ήταν και είναι η αγωνία μου εάν θα καταφέρω να επικοινωνήσω στον κόσμο την αλήθεια μου. Η τηλεόραση έχει κάποιους κανόνες και κάποια όρια, τα οποία πρέπει να σέβεσαι πετυχαίνοντας ταυτόχρονα να είσαι αυθεντικός, μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος να δείξεις στον τηλεθεατή το σεβασμό σου», λέει η ίδια στο Tv Kous Kous.