Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης: «Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν τα ταξίδια»
Media

Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης: «Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν τα ταξίδια»

Σε έναν νέο ρόλο, αυτόν του παρουσιαστή, θα βλέπουμε πλέον τον Mάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor» φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη μέσα από την εκπομπή του «Passenger» στο Open.

Πώς προέκυψε η εκπομπή «Passenger» στο Open;
«Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν γενικά τα ταξίδια. Έτσι όταν άρχισα να εξετάζω διάφορες ιδέες και προτάσεις για την τηλεόραση, είπα να κάνω κάτι το οποίο πιστεύω μου ταιριάζει και με ευχαριστεί περισσότερο. Κάπως έτσι προέκυψε το «Passenger» που έρχεται να μας ταξιδέψει στις πιο εξωτικές γωνιές της Γης και να διηγηθεί ξεχωριστές ιστορίες, με μια γερή δόση περιπέτειας».

Τι χρόνος απαιτείται γη την προετοιμασία κάθε επεισοδίου;
«Για να βγει ένα επεισόδιο απαιτείται πολύς χρόνος. Να φανταστείτε, σε κάθε προορισμό μένουμε οκτώ με δεκατέσσερις μέρες. Το υλικό που έχουμε από κάθε μας ταξίδι χρειάζεται μοντάζ γύρω στις 80 με 100 ώρες»

Η επιλογή του εκάστοτε προορισμού με ποια κριτήρια γίνεται;
«Η επιλογή γίνεται από μένα την ομάδα παραγωγής μου και το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόμαστε. Η συμβολή του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου είναι πολύ μεγάλη, μια και οι άνθρωποι που το απαρτίζουν έχουν τεράστια εμπειρία, καθώς έχουν ταξιδέψει σχεδόν σ' όλο τον κόσμο. Ετσι συζητώντας μαζί τους επιλέγουμε τους προορισμούς χρησιμοποιώντας κριτήρια που να ταιριάζουν στο ύφος της εκπομπής, θέλουμε να υπάρχει ένας συνδυασμός πραγμάτων. Οχι μόνο περιπέτεια αλλά και πολιτισμός, καθώς επίσης και καταγραφή της καθημερινότητας των λαών που επισκεπτόμαστε παρουσιάζοντας ωραίες ιστορίες και αστεία συμβάντα», λέει στο TV Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved