Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης: Η δυνατή εμπειρία που έζησε σε ταξίδι και τον φόβισε πολύ
Media

Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης: Η δυνατή εμπειρία που έζησε σε ταξίδι και τον φόβισε πολύ

Για την πιο δυνατή εμπειρία που έζησε μέχρι τώρα σε ταξίδι του μίλησε ο Mάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο παρουσιαστής του «Passenger» σε πρόσφατη συνέντευξή του, αναφέρθηκε επίσης στους επόμενους προορισμούς που θα επισκεφθεί και στο πέρασμα του από το «Survivor».

«Εζησα αρκετές δυνατές εμπειρίες, αλλά θα σας διηγηθώ μία που έχει μείνει καρφωμένη στο μυαλό μου. Είδα από πολύ κοντά φίδια-κόμπρες και δεν πίστευα στα μάτια και στα αυτιά μου το πόσο δυνατό ήχο μπορούν να βγάλουν όταν θυμώσουν. Ηταν κάτι που με εντυπωσίασε και παράλληλα με φόβισε πάρα πολύ».

Στα μέρη που πήγες συνάντησες Έλληνες;
«Σχεδόν σε όλους τους προορισμούς που πήγα συνάντησα Έλληνες. Θα τους δείτε και στις εκπομπές. Ελληνες ναυτικούς συνήθως, που έρχονταν να μας χαιρετήσουν. Εκτός από Ελληνες με συγκίνησαν και αρκετοί από τους ντόπιους στον Αγιο Δομίνικο, οι οποίοι δούλευαν στην παραγωγή του «Survivor», με αναγνώρισαν, ήρθαν κοντά μου, με αγκάλιασαν».

Ποιοι είναι οι επόμενοι προορισμοί της εκπομπής σου;
«Σχεδιάζουμε να επισκεφτούμε τη Βραζιλία την Αργεντινή, το Μαρόκο, το Περού, τη Νότιο Αφρική και την Αίγυπτο».

Οι περισσότεροι νέα θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν λεφτά. Εσύ πιστεύεις ότι χρειάζονται πολλά για ένα ταξίδι;
«Νομίζω ότι δεν είναι μόνο οι νέοι που θέλουν να ταξιδέψουν, αλλά όλος ο κόσμος έχει την ανάγκη του να ταξιδεύει, να γνωρίζει καινούργιους προορισμούς, καινούργια πράγματα Είμαι επίσης και της άποψης ότι ένα ταξίδι δεν πρέπει, ντε και καλά, να 'ναι μακριά. Και εντός της χώρας σου μπορείς να ταξιδέψεις και να περάσεις καλά, αλλά και στην Ευρώπη επίσης. Η αλήθεια είναι ότι για τους μακρινούς προορισμούς χρειάζονται περισσότερα χρήματα κυρίως για τα αεροπορικά εισιτήρια που ναι μεν το κόστος μετάβασης είναι υψηλό, ωστόσο υπάρχουν μέρη όπου η ζωή θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ φθηνή».

Το «Survivor» σου λείπει;
Το «Survivor» είναι και θα παραμείνει ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Μου λείπουν αρκετά τα παιχνίδια. Και μέχρι πριν λίγο μου έλειπε η ένταση και το πάθος που είχε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ομως μέσα από τη νέα μου αυτή εκπομπή βρήκα και την ένταση και το πάθος, στοιχεία με τα οποία έχω μάθει να ζω», λέει στο tv Εθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved