«CSI» ο Πέτρος Λαγούτης
Media

«CSI» ο Πέτρος Λαγούτης

Το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια μεταφέρεται στη μικρή οθόνη, με τη μορφή μίνι σειράς οκτώ επεισοδίων και τίτλο «Ετερος εγώ - Χαμένες Ψυχές». 

Τα γυρίσματα της πρώτης ελληνικής σειράς μυθοπλασίας της Cosmote TV έχουν ήδη ξεκινήσει, με την πρεμιέρα της να προγραμματίζεται προσεχώς.
Όσο για την υπόθεση, αφορά μια σειρά δολοφονιών που θορυβεί τις αστυνομικές Αρχές, καθώς άγνωστα σύμβολα εντοπίζονται σε κάθε τόπο εγκλήματος.
Όταν όλα τα στοιχεία των ερευνών γύρω από τον δράστη σκιαγραφούν το προφίλ ενός serial killer, επιστρατεύεται ο εκκεντρικός καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) για να λύσει ακόμα ένα μυστήριο.
Τα γυρίσματα του σίριαλ, που σκηνοθετεί ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με την Κατερίνα Φλιώτου, γίνονται στην Αττική και την Κρήτη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε επίσης τον Μάνο Βακούση και τον Πέτρο Λαγούτη.
Ο τελευταίος μιλώντας στην «Espresso» αποκάλυψε ποιος θα είναι ο ρόλος του στην πολυαναμενόμενη παραγωγή.
«Είμαι ο Παντελής, ο οποίος για τον σινεφίλ που έχει δει την ταινία έρχεται έναν χρόνο μετά την υπόθεση και καταφέρνει να γίνει με τις αξίες του και με τις αρχές του το δεξί χέρι του διοικητή Απόστολου Μπαρασόπουλου (Μάνος Βακούσης)», είπε.
«Η ιστορία έχει δράση και, με λίγα λόγια, εγώ μαζί με τον Μπαρασόπουλο και τον καθηγητή Λαΐνη εξιχνιάζουμε κατά συρροήν εγκλήματα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι ο ήρωας που υποδύομαι είναι ένας χαρακτήρας που μαζί με τους δύο που προανέφερα αλληλοσυμπληρώνονται. Ο Λαΐνης είναι το καθαρό μυαλό, ο διοικητής η εμπειρία και η γνώση, κι εγώ είμαι ο άνθρωπος που θα βάλει το θάρρος και την καθαρότητά του προκειμένου να διαλευκάνουν τα εγκλήματα».

Περήφανος

Ο καλλιτέχνης τονίζει ότι είναι περήφανος που συμμετέχει σ' αυτή τη δουλειά.

«Νομίζω ότι η συγκεκριμένη παραγωγή είναι μια καλή ευκαιρία να πάει ένα βήμα παραπάνω η ελληνική τηλεόραση. Είμαι χαρούμενος και για τη συνεργασία μου με τον Σωτήρη Τσαφούλια και με τη Φένια Κοσοβίτσα και φυσικά για τους συμπρωταγωνιστές μου. Όταν είχα δει την ταινία, είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήξερα καν ότι θα γίνει σειρά. Φανταστείτε ότι είχα δει την ταινία τρεις φορές προτού μου πουν για τη σειρά και μετά την είδα ακόμη μια».

Όπως υπογραμμίζει ο Πέτρος Λαγούτης, το «Έτερος εγώ - Χαμένες Ψυχές» δεν είναι σαν τις σειρές που έχουμε συνηθίσει στην ελληνική τηλεόραση.

«Είναι τραβηγμένη κινηματογραφικά και όπως γυρίζονται οι σειρές στο εξωτερικό. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα και είναι ένα άλλο είδος δουλειάς. Πρέπει να τραβηχτεί το υλικό με άλλον τρόπο και να έχουμε συγκεκριμένες οπτικές γωνίες για να μπορέσουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Στην παραγωγή εμφανίζονται επίσης οι ηθοποιοί: Βίκυ Παπαδοπούλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Ακης Σακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά και ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved