Τα καλλιστεία στο «σπίτι» τους - Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1;
Media

Τα καλλιστεία στο «σπίτι» τους - Επιστρέφουν στον ΑΝΤ1;

Ο ΑΝΤ1 θέλει να φιλοξενήσει πάλι τον εθνικό διαγωνισμό ομορφιάς, που έγινε θεσμός μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Τα καλλιστεία επιστρέφουν στον ΑΝΤ1;

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο εθνικός διαγωνισμός ομορφιάς, που έγινε λαμπερός θεσμός μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου και ξέπεσε τα πρώτα χρόνια της οικονομικής κρίσης, αναμένεται να αποκτήσει ξανά την παλιά αίγλη του.

Όπως μετέφερε βασικό στέλεχος του καναλιού, γίνονται συζητήσεις σε πολύ θερμό κλίμα ώστε το ερχόμενο φθινόπωρο η εκλογή της διαδόχου της Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννας Μπέλλα να μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, όπως συνέβαινε στο παρελθόν επί 20 ολόκληρα χρόνια, από το 1990 έως το 2010.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν βάλει στο... πλάνο και λαμπερές κυρίες που ανήκουν στο δυναμικό του ως πιθανές οικοδέσποινες του διαγωνισμού Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2019.

Μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι είναι της Φαίης Σκορδά και της Ζέτας Μακρυπούλια, δίχως όμως να αποκλείεται και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία παρουσιάζει αυτή την περίοδο το πιο επιτυχημένο show στην ελληνική τηλεόραση, το «Your Face Sounds Familiar».

Σε κάθε περίπτωση -και εφόσον το φιλόδοξο πρότζεκτ της ολικής επαναφοράς του θεσμού προχωρήσει τελικά- η παρουσίαση της βραδιάς θα είναι... ξανθιά υπόθεση.

Άλλωστε, ο εν λόγω διαγωνισμός γνώρισε τις μεγαλύτερες δόξες του την εποχή που ήταν στο τιμόνι του η απόλυτη ξανθιά, η Ελένη Μενεγάκη.

Να θυμίσουμε ότι τα καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ 2018 μεταδόθηκαν τηλεοπτικά, έπειτα από οκτώ χρόνια παρακμής του θεσμού, τον περασμένο Οκτώβριο από τη συχνότητα του TV Μακεδονία, ιδιοκτησίας του Ομίλου ΑΝΤ1.

Την παρουσίαση έκανε η Νικολέττα Ράλλη και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν συμπαθητικά για τα δεδομένα ενός καναλιού που δεν έχει πανελλαδική εμβέλεια.

Το γεγονός αυτό έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του σταθμού και, όπως πληροφορηθήκαμε, πλέον έχουν αρχίσει και οι συσκέψεις με θέμα την ολική επαναφορά του εθνικού διαγωνισμού. Ότι το θέλουν πολύ είναι γεγονός. Για να δούμε αν η επιθυμία τους θα υλοποιηθεί κιόλας...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved