Media

YFSF: Η Μελίνα Μακρή άναψε φωτιές ως Jennifer Lopez και πήρε μια απόφαση... (Video- photos)

Την πιο σέξι της εμφάνιση έκανε σήμερα στο YFSF, η Μελίνα Μακρή

Τραγουδώντας μια από τις πιο μεγάλες χορευτικές επιτυχίες της Jennifer Lopez, το "On the floor", η Μελίνα σίγουρα δεν θύμιζε σε τίποτα την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής ως Θέμης Αδαμαντίδης.

Ντυμένη με μια αποκαλυπτική και σούπερ σέξι ολόσωμη φόρμα και φορώντας μια περούκα με μπαλαγιάζ, η τραγουδίστρια πραγματικά τα έδωσε όλα επί σκηνής και άναψε φωτιές με αυτή της την εμφάνιση. Που η αλήθεια είναι πως της πήγαινε πολύ. Η ίδια η Μελίνα μάλιστα βλέποντας τον εαυτό της με πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά συνειδητοποίησε πως όντως το look και το χρώμα της πάει πολύ και μπήκε σε σκέψεις να κάνει μια αλλαγή. Ναι, μας το είπε η ίδια στα παρασκήνια την ώρα που ετοιμαζόταν, οτι μέχρι το καλοκαιράκι που έρχεται θα την κάνει την αλλαγούλα του look της.

Εμείς συμφωνούμε κι επαυξάνουμε αν κρίνουμε από αυττό που είδαμε γιατί όπως προείπαμε την πήγαινε τέλεια και ήταν μια κούκλα! Κατά τα άλλα, όσο περνάει ο καιρός η Μελίνα Μακρή δείχνει να απολαμβάνει όλο και περισσότερο το show των μεταμορφώσεων και αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμα των μιμήσεών της επί σκηνής.

Ως Jennifer Lopez κατά τη γνώμη μας έκανε μια από τις καλύτερές της εμφανίσεις. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες και το βίντεο από τη σημερινή της εμφάνιση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved