Media

YFSF: Ο Ζησάκης έγινε Διονυσίου κι ο Σταρόβας αποκάλυψε ποιός επώνυμος τον μιμείται εκπληκτικά

Έναν θρυλικό τραγουδιστή, που αγαπάει και ο ίδιος ιδιαίτερα, κλήθηκε να μιμηθεί σήμερα στο YFSF, ο Ευθύμης Ζησάκης

Φυσικά μιλάμε για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου. Και αυτή ήταν η μίμηση που άγχωσε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, τον γνωστό και πετυχημένο ηθοποιό. Και ίσως αυτή που πραγματικά "δούλεψε" περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα με το χορευτικό Despacito, είδαμε τον Ευθύμη να προσπαθεί πολύ πιο σκληρά να πετύχει όσο γίνεται καλύτερα το act που του ανατέθηκε. Σήμερα, φάνηκε ακόμα περισσότερο η προσπάθειά του. Πραγματικά τον μελέτησε σε βάθος τον Στράτο Διονυσίου και γι' αυτό και το αποτέλεσμα ήταν ίσως το καλύτερο που έχουμε δει μέχρι στιγμής από τις μιμήσεις που έχει κάνει ο Ευθύμης Ζησάκης στο show των μεταμορφώσεων.

Στην κριτική που ακολούθησε η προσπάθειά του αναγνωρίστηκε και από τους τέσσερις κριτές. Η Μιμή Ντενίση μάλιστα αποκάλυψε πως του έκανε συζήτηση και απέσπασε από εκείνον μια υπόσχεση που χαίρεται να βλέπει να την τηρεί. Αν και δεν επεκτάθηκε στο τι συζήτησαν μεταξύ τους από τα λεγόμενα συμπεραίνουμε πως προφανώς του ζήτησε να δουλεύει πιο σκληρά τις μιμήσεις του και να μελετάει περισσότερο τα ρπόσωπα που καλείται να υποδυθεί.

Ανάλογη ήταν και η κριτική του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος μάλιστα έκανε επίσης μια αποκάλυψη. Μιλώντας για τη φωνή του Στράτου Διονυσίου είπε πως ήταν μοναδική και πως μόνο δύο άνθρωποι μπορούν να την θυμίσουν, ο γιος του Στέλιος Διονυσίου - που εντάξει το γνωρίζουμε όλοι- και ο Ζαφείρης Μελάς που όπως είπε ο Δημήτρης Σταρόβας τον μιμείται εκπληκτικά αλλά το κάνει μόνο μεταξύ φίλων.

Δείτε εδώ την σημερινή εμφάνιοη του Ευθύμη Ζησάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved