Μαύρη θάλασσα: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΙ
Media

Μαύρη θάλασσα: Όλα όσα θα δούμε στο πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της νέας σειράς του ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 18:10 το απόγευμα για τη νέα καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Μαύρη θάλασσα».

Ανθρώπινες σχέσεις σε κρίση, δράση, μυστήριο, ένας έρωτας που περνάει χιλιάδες δυσκολίες, μια γυναίκα που παλεύει να βρει την ευτυχία που της στέρησαν και να χαρίσει στο παιδί της την οικογενειακή ηρεμία που δικαιούται

Η Νεφές είναι από τα 16 της χρόνια κλεισμένη στο σπίτι του Βεντάτ Σαγιάρ, φυλακισμένη σε έναν ανεπιθύμητο γάμο όπου το μόνο φωτεινό σημείο είναι ο επτάχρονος γιος της. Η Νεφές δεν έχει σκύψει το κεφάλι στην καθημερινή βία του Βεντάτ, ούτε όμως έχει καταφέρει να ξεφύγει από αυτόν μαζί με το παιδί τους. Ο Ταχίρ Καλελί είναι γιος μιας συντηρητικής οικογένειας της Μαύρης Θάλασσας. Είναι ένας ανυπότακτος, γενναίος, τολμηρός και ατρόμητος νέος, ο οποίος αντί να αναλάβει την διεύθυνση της οικογενειακής επιχείρησης άμμου, προτιμάει να είναι καπετάνιος στα πλοία που μεταφέρουν άμμο.

Όταν ο Ταχίρ έρχεται στην Κωνσταντινούπολη για να υπογράψει μια συμφωνία με την εταιρεία «Τσιμέντα Σαγιάρ», η ζωή του αλλάζει οριστικά. Ο Βεντάτ Σαγιάρ καλεί την οικογένεια Καλελί σε δείπνο, κι εκεί ο Ταχίρ γνωρίζεται με την Νεφές. Παρά τις ενοχές του που κοιτάζει μια γυναίκα παντρεμένη με παιδί, αμέσως προσέχει τα σημάδια βίας στους καρπούς της. Ο Βεντάτ τρελός από ζήλια κατηγορεί την Νεφές ότι επίτηδες έδειξε τους καρπούς της και την τιμωρεί σκληρά. Αυτό είναι πια το τέλος. Η Νεφές αρπάζει την ευκαιρία και την στιγμή που ο σύζυγός της ασχολείται με τους επισκέπτες, παίρνει τον γιο της και το σκάει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved