Περιζήτητος ο Ντάνος: Ο ANT1 τον θέλει για σειρά και ο ALPHA για τηλεπαιχνίδι
Media

Περιζήτητος ο Ντάνος: Ο ANT1 τον θέλει για σειρά και ο ALPHA για τηλεπαιχνίδι

Όσοι δήλωναν μετά το τέλος του Survivor πως το άστρο του Ντάνου θα σβήσει γρήγορα, διαψεύσθηκαν.

Ο Σκιαθίτης αποδείχτηκε πολύ έξυπνος και η μία επαγγελματική πρόταση διαδέχεται την άλλη.

Πολλοί ήταν αυτοί που τον ειρωνεύτηκαν, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος την τελευταία δεκαετία είναι από τα ελάχιστα νέα πρόσωπα στο χώρο της εγχώριας σόουμπιζ.
Χωρίς να έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά και χωρίς να εκτίθεται, κάνει προσεκτικά βήματα, τα οποία, όπως φαίνεται, αποδίδουν. Κατακρίθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες για την απόφαση του να εκδώσει την αυτοβιογραφία του, ωστόσο τα πρώτα δείγματα πωλήσεων του βιβλίου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, ο «Ντάνος» παρακολουθεί κατ' οίκον μαθήματα υποκριτικής και ορθοφωνίας εξ' ου και η βελτίωση που παρουσιάζει στον τρόπο παιξίματος του στο «Τατουάζ».
Ενδιαφέρουσες προτάσεις
Όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ανδρέα Γεωργίου δεν θα συνεχιστεί στην επόμενη σειρά του δημιουργού.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο Ντάνος δεν πρόκειται να μείνει εκτός τηλεόρασης. Μιας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει ένας άτυπος «πλειστηριασμός» μεταξύ των καναλιών για το ποιο θα καταφέρει να τον εντάξει στο δυναμικό του.
Στον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει ήδη προταθεί από τον ΑΝΤ1 η ένταξη του στο καστ της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.
Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν θα βγάλει ακόμη περισσότερες σειρές.
Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του «Survivor», ο Αγγελόπουλος είχε πρόταση και για το «Dancing with the Stars» αλλά και τον «Εργένη», το ριάλιτι αγάπης που βέβαια δεν βγήκε τελικά ποτέ στον «αέρα» του ΑΝΤ1.
Ωστόσο, ενδιαφέρον να παραμείνει στο κανάλι δείχνει και ο ALPHA και μάλιστα με διπλό ρόλο: Την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ», που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.
Ο «Ντάνος» φυσικά δεν έχει απαντήσει ακόμη σε καμία από τις δύο προτάσεις και θα περιμένει το τέλος της άνοιξης.
Ο γάμος που δεν έγινε και ο θάνατος του αλκοολικού πατέρα του
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συγκεντρώσει και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου».
Πρόκειται για μία βιογραφία του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο είναι γραμμένο σε α' πρόσωπο, όπως ακριβώς τα αφηγήθηκε ο ίδιος στη συγγραφική ομάδα. Αν ξεφυλλίσει κάποιος το βιβλίο, θα συγκλονιστεί από την αφήγηση του για τον αλκοολικό πατέρα του, το θάνατο του και πως τον διαμόρφωσε ως άνθρωπο. Σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και για τις γυναίκες τηκ ζωής του αλλά και σε αυτήν τη μία, τη μοναδική που τον οδήγησε ένα βήμα πριν τον γάμο. Πρόκειται για μία καλλονή με την οποία ο «Ντάνος» είχε μακροχρόνιο δεσμό.
Αν και όπως λένε και όσοι τον γνωρίζουν δεν «τυλίγεται» εύκολα, με εκείνη ένιωθε αλλιώς. Είχε καταφέρει να του κλέψει την καρδιά, γι' αυτό και έμεινε μαζί της για χρόνια. Μάλιστα, όταν κατάλαβαν πως ο ένας ήταν φτιαγμένος για τον άλλο, αποφάσισαν να συζήσουν. Όμως, λίγο πριν οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να διακόψουν για λόγους που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ. Παρόλα αυτά, ο ίδιος μέσα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ανέφερε ότι το κεφάλαιο γυναίκες στο βιβλίο του είναι μία «συγγνώμη» για όσες πλήγωσε, καθώς το έκανε άθελα του.
Όσον αφορά στον πατέρα του, ο «Ντάνος» τον έχασε όταν ήταν 24 ετών.
Ο πατέρας του νικήθηκε από καρκίνο, βρίσκοντας τον νικητή του πρώτου «Survivor» απροετοίμαστο.
Αυτομάτως έγινε εκείνος ο προστάτης του σπιτιού, παρόλο που οι γονείς του είχαν χωρίσει όταν εκείνος ήταν έφηβος. Η έλλειψη του πατέρα του, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, στα 47 χρόνια του, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανατροφή του, όπως και το γεγονός ότι ο πατέρας του τα τελευταία χρόνια της ζωής του είχε οδηγηθεί στον αλκοολισμό έπειτα από μία οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved