Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»
Media

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της πολύ δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Η ηθοποιός, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε διάφορα σχετικά με τις εξελίξεις στη σειρά που έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Η Κάτια κάνει ό, τι μπορεί για να προστατέψει την Έλλη.
«Την αγαπάει, είναι το μόνο παιδί που της έχει μείνει. Μπορεί να μην είναι το βιολογικό της παιδί, αλλά είναι ένα πλάσμα το οποίο έχουμε ακούσει ότι το έχει θηλάσει και του έδωσε όλη της την αγάπη. Ύστερα από 20 χρόνια με τον Δημήτρη, βέβαια, άλλαξε. Από πολύ μικρή η Κάτια είναι στα χέρια του, την έχει γαλουχίσει επί της ουσίας ένας άνθρωπος που είναι της ρεμούλας και της καταστροφής. Ο λόγος που κυνηγάει με τόσο μίσος τη Μαρίνα είναι γιατί αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσει τον πόνο της.
Πήγε εκεί και ακούμπησε όλη της την απελπισία. Είναι πολύ πιο ασφαλές συναίσθημα το μίσος και η εκδίκηση από το να αποδεχθεί την πραγματικότητα».
Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας, η 'Έλλη μαθαίνει την ανάμειξη του Κωστή στην απαγωγή της και ορκίζει την Κάτια να μην τους αφήσει να βρουν ποτέ το παιδί τους.
«Δεν νομίζω ότι η Κάτια είχε την αντίθετη πρόθεση έτσι κι αλλιώς... Κάποια στιγμή πάει Μαρίνα και της λέει «θα σου πω την αλήθεια», αλλά ενημερώνεται ότι η 'Ελλη έχει αποδράσει και συνειδητοποιεί ότι δεν έχει κανένα λόγο για να τη βοηθήσει. Δεν θα την επηρεάσει η 'Ελλη, είναι απλώς ένας επιπλέον παράγοντας για να το αρνηθεί».
Είστε από τις ηθοποιούς που δούλεψαν και σε εποχές που δεν γίνονταν πολλές σειρές.
«Ήταν 5-6 χρόνια που δεν έκανα τηλεόραση από επιλογή, λόγω του παιδιού. Κι όταν αποφάσισα ότι θέλω να επιστρέψω, προέκυψε η πολύ ευτυχισμένη στιγμή για εμένα, η συνεργασία με τον Δημήτρη Θωμόπουλο στους «Συμμαθητές», αναφέρει στο 7 μέρες TV,

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved